Sarbatorile vin, casele s-au luminat din plin! Uite cum si-au impodobit vedetele locuintele

Inca dinainte de Mos Niculae, casele unor persoane publice de la noi au inceput sa fie impodobite cu ghirlande si instalatii luminoase, stelute, braduti, Mosi Craciun si oameni de zapada. Vedetele autohtone si-au decorat locuintele, in functie de imaginatie sau de disponibilitatea de a cheltui, de aceea unele au un aspect mai saracacios, iar altele par desprinse din povesti.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Anna Lesko - un bradut frumos luminat si o caprioara sprintena ca Anna dau un aspect placut curtii in care locuieste cantareata.

Ilie Nastase - un clasic in viata, tenismanul a apelat la cateva beculete normale, pe care le-a insiruit aleator la geam, fara nicio forma sau fond, alaturi de steagul Romaniei care este asezat la loc de cinste in curte, inca dinainte de 1 decembrie.

Dan Petrescu - pe vremea cand era fotbalist i se spunea "Scotianul", fiind recunoscut ca un tip cu arici in buzunar. Se pare ca si peste ani, "Bursucul" a ramas la fel, in curtea sa, doar o "dara" de lumini, aruncata peste un brad, semnaland intrucatva ca se apropie Sarbatorile.

Dragos Savulescu - doi bolizi fiorosi la intrare si doi brazi, probabil cate unul pentru fiecare masina.

Alex Erbasu - la intrarea in blocul unde locuieste afaceristul, iti sare in ochi o adevarata fantezie de lumini. Alex nu s-a zgarcit si a incercat sa dea cat mai multa stralucire brazilor din fata locuintei sale.

Loredana - "Le le le le le, frumoase-s luminitele" de acasa de la Loredana. Un albastru arctic, contrastand puternic cu albul imaculat al exteriorului casei, plus una bucata brad, sucar luminat in acelasi stil cu casa.

Luminita Anghel - luminite doar la etaj, nici prea multe, nici prea putine, dar totusi, cu gust asezate.

Pepe - Maria, fiica artistului, este inca mica, nu intelege prea bine cum sta treaba cu Mos Craciun, dar artistul a profitat de arhitectura dreptunghiulara a casei si a intins un sir de ghirlande luminoase care dau un aspect si o priveliste placute.

Florin Salam - "ram pa pa pam, ram pa pa pam", plina de lumina e casa lui Salam!

Sanda Ladosi - in ciuda necazurile pe care sotul le are cu justitia, Sanda nu a uitat ca totusi vine Craciunul, impodobindu-si casa intr-un stil foarte asemanator cu colega si prietena Luminita Anghel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate