Șarpe capturat într-un magazin alimentar din Constanța

Un șarpe a fost capturat într-un magazin din Constanța. Cetățenii aflați la cumpărături au alertat autoritățile.

sarpe capurat de catre jandarmi
sarpe capurat de catre jandarmii din Constanta[Sursa foto: Facebook]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au avut parte de o intervenție mai specială, în cursul zilei de ieri. Aceștia au fost solicitați să intervină într-un magazin alimentar din municipiul Constanța unde a fost găsit un șarpe. Lucrătorul comercial al magazinului a fost cel care a alertat autoritățile.

Reptila a fost preluată de către oamenii legii şi eliberată în mediul natural. 

De la începutul anului, jandarmii au fost solicitați de zece ori pentru a interveni în vederea îndepărtării unor șerpi ajunși accidental în zone locuite. În astfel de situații se recomandă cetățenilor să nu se apropie de reptile și să anunțe imediat autoritățile abilitate. (Vezi și:  Un bărbat de 72 de ani din Mureș își amenință soția, după divorț! I-a spus că o omoară ca pe Elodia: "Te fac pastă de mici când te prind pe drum")

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Mesajul emis de autorități către cetățeni

Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanța vine cu un anunț oficial în legătură cu incidentul petrecut într-un magazin.

"Speriat de prezența unui șarpe, ajuns întâmplător într-un magazin alimentar din Constanţa, lucrătorul comercial a sunat în cursul zilei de ieri la numărul unic pentru

apeluri de urgență 112.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a preluat intrusul, ulterior fiind eliberat într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului.
De la începutul anului, jandarmii au fost solicitați de zece ori pentru a interveni în vederea îndepărtării unor șerpi ajunși accidental în zone locuite. În astfel de situații, recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să anunțe imediat autoritățile abilitate!",

a precizat Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanța printr-o postare pe facebook. (Vezi și:  Caz șocant în Italia. Un român și-a omorât tatăl vitreg cu o șurubelniță: ”Ne-a bătut ani la rând pe mine și pe mama”)

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies