Sărut surpriză între Delia Matache și Mihai Bendeac! Imaginile care nu ar fi trebuit difuzate la televizor

Mihai Bendeac a sărutat-o cu forța pe Delia Matache, colega lui de emisiune.

Distribuie pe:

Delia Matache și Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a hotărât să nu mai repete gestul de a-l săruta pe francezul concurent în emisiune pe caer el o jurizeaă. La finalul momentului său, dar a decis ca Delia sa fie "victima" lui de această dată.

Delia Matache și Mihai Bendeac sarut

Sărut surpriză între Delia Matache și Mihai Bendeac

„Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru, iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară”, a spus Mihai Bendeac, înainte de a se napusti să o sarute pe frumoasa lui colegă, Delia. 

Delia Matache și Mihai Bendeac sarut

 

Citeste si: Cum a fost identificat Cornel Galeș dupa accidentul tragic în care și-a pierdut viața

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Cornel Galeș despre viața lui de după moartea soției sale, Ileana Ciuculete! Gest extrem făcut în memoria ei | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț la 20 de ani de la divorț! Cei doi artiști au fost surprinși în ipostaze tandre în miez de noapte

Delia Matache și Mihai Bendeac

 

Dialogul care a urmat între cei doi după sărutul neașteptat de nimeni este cu atât mai spumos: ”Yes, yes!”, a izbucnit Mihai Bendeac după ce a sărutat-o pe Delia. Iar vedeta ripostat: ”M-am ținut de gură!” Apoi, adresându-se lui Bendeac, Delia a continuat: ”Ai ajuns la mine, tâmpitule! Am ținut mâna!” ”Te-am pupat”, a replicat Bendeac. ”Mergem să ne uităm (n.red. - la imagini)", a insistat Delia. ”Ești nebună? Am de-ăsta (n.red - ruj) pe gură”, a insistat Bendeac.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate