Șase din cei zece bebeluși suspecți de coronavirus la Timișoara au fost testați, iar rezultatul e negativ

Cei zece bebeluși de la Maternitatea Odobescu din Timișoara, ale căror analize indicau inițial infecția cu COVID-19, au fost rând pe rând, testați din nou.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Cei zece bebeluși de la Maternitatea Odobescu din Timișoara, ale căror analize indicau inițial infecția cu COVID-19, au fost rând pe rând, testați din nou.
Dupa ce aseara un prim nou nascut a primit noul rezultat negativ la retestare, inca 5 dintre bebelusii de la Maternitatea Odobescu au testul pentru noul coronavirus negativ, potrivit opiniatimidoarei.ro.

Citeste si: Clipe de coșmar la o maternitate din Timișoara. Zece nou-născuți au fost diagnosticați cu noul coronavirus

Cei zece bebeluși au avut în urmă cu 2 zile teste pozitive, în ciuda faptului că mamele lor nu sunt infectate cu coronavirus.
De altfel, acestaa a fost și motivul pentru care medicii au cerut retestarea.

Citeste si: 10 simptome cheie pentru depistarea coronavirusului din timp

 

Tot astăzi, urmează să fie recoltate probele și pentru ceilalți patru bebeluși. Astazi vor fi cunoscute si rezultatelei probele celorlalti 4 nou nascuti. Ei sunt din judetele Hunedoara si Mehedinti, dar au venit pe lume la maternitatea din Timișoara.

Primul deces din cauza coronavirusului în rândul personalului medical din România

"Ministerul Sănătăţii confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava", a transmis, marţi seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Muzicianul John Prine a murit la vârsta de 73 de ani 

 

Bărbatul a fost testat pozitiv pe data de 30 martie

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 în 24 martie, el fiind testat şi a primit rezultatul pozitiv în 30 martie. Acesta a fost internat la domiciliu şi nu a acceptat internarea. Bărbatul a murit acasă, marţi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate