Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei: „N-o să uit cât o să trăiesc! I-am auzit vocea...”

Cântăreața de muzică populară, Saveta Bogdan, a vorbit despre momentele prin care trece de la moartea fratelui ei, maqi mic cu doi ani.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei


In articol:

Fratele Savetei Bogdan, Maxim, s-a stins din viață pe 29 februarie. Cântăreaței de muzică populară nu îi vine să creadă nici acum. A vorbit la „Teo Show” pentru prima dată, despre momentele grele prin care a trecut.

Nimeni nu a știut că bărbatul este bolnav. El suferea de o hepatita B, de mai bine de 20 de ani.

„Tot timpul el s-a ferit de mine. Eu n-am știu că el e bolnav! El a muncit până în ultimul moment. (...) Noi suntem 8 frați, 4 fete și 4 băieți. Până acum am fost toți sănătoși. El a fost unul din frații cei mai buni. Mă ajuta, el mi-a ținut loc în casă de toate. Era un frate care m-a legat foarte tare sufletește”, a povestit Saveta Bogdan, despre fratele ei.

„Avea hepatită de peste 20 ani și n-a știut. A muncit ani mulți. Nu pot să-mi explic cum de n-a știut. Fata lui lucrează în medicină, putea să-l ajute. N-a știu nimeni. A simțit deodată că i s-a făcut rău și l-a găsit cu hepatita B”, a mai adăugat cântăreața.

Citeste si: Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul

Citeste si: Carmen a fost ucisă în ziua în care a dispărut! Autoritățile fac declarații terifiante: Cum a fost descoperit trupul tinerei din Baia Mare

Citeste si: Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

Saveta Bogdan a povestit care au fost ultimele vorbe ale fratelui ei, înainte să moară

„Când l-am văzut ultima dată, era speriat. Nu mai era omul ăla vesel pe care-l știam eu. Mi-a zis: Vreau să fii veselă!”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei

Cântăreața a presimțit moartea fratelui ei: „N-o să uit cât o să trăiesc”

„Sâmbătă, la ora 9:27, am auzit cum s-a văitat cineva, dar eram singură acasă. Când m-am uitat, n-am văzut pe nimeni. Mi s-a părut că i-am auzit vocea. M-am dus la bucătărie și am deschis geamul. Ce crezi că s-a întâmplat? N-o să uit cât o să trăiesc. Un abur în formă de trandafir a venit spre mine și a intrat în casă. În două minute m-a sunat nepoata mea și mi-a spus că a murit”, a mărturisit Saveta Bogdan, despre ziua în care fratele ei a murit. (Citeste si: Cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, la un pas de moarte: ”Am stat in comă”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate