Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei: „N-o să uit cât o să trăiesc! I-am auzit vocea...”

Cântăreața de muzică populară, Saveta Bogdan, a vorbit despre momentele prin care trece de la moartea fratelui ei, maqi mic cu doi ani.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei
Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei


In articol:

Fratele Savetei Bogdan, Maxim, s-a stins din viață pe 29 februarie. Cântăreaței de muzică populară nu îi vine să creadă nici acum. A vorbit la „Teo Show” pentru prima dată, despre momentele grele prin care a trecut.

Nimeni nu a știut că bărbatul este bolnav. El suferea de o hepatita B, de mai bine de 20 de ani.

„Tot timpul el s-a ferit de mine. Eu n-am știu că el e bolnav! El a muncit până în ultimul moment. (...) Noi suntem 8 frați, 4 fete și 4 băieți. Până acum am fost toți sănătoși. El a fost unul din frații cei mai buni. Mă ajuta, el mi-a ținut loc în casă de toate. Era un frate care m-a legat foarte tare sufletește”, a povestit Saveta Bogdan, despre fratele ei.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Avea hepatită de peste 20 ani și n-a știut. A muncit ani mulți. Nu pot să-mi explic cum de n-a știut. Fata lui lucrează în medicină, putea să-l ajute. N-a știu nimeni. A simțit deodată că i s-a făcut rău și l-a găsit cu hepatita B”, a mai adăugat cântăreața.

Citeste si: Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul

Citeste si: Carmen a fost ucisă în ziua în care a dispărut! Autoritățile fac declarații terifiante: Cum a fost descoperit trupul tinerei din Baia Mare

Citeste si: Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

Saveta Bogdan a povestit care au fost ultimele vorbe ale fratelui ei, înainte să moară

„Când l-am văzut ultima dată, era speriat. Nu mai era omul ăla vesel pe care-l știam eu. Mi-a zis: Vreau să fii veselă!”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei
Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei

Cântăreața a presimțit moartea fratelui ei: „N-o să uit cât o să trăiesc”

„Sâmbătă, la ora 9:27, am auzit cum s-a văitat cineva, dar eram singură acasă. Când m-am uitat, n-am văzut pe nimeni. Mi s-a părut că i-am auzit vocea. M-am dus la bucătărie și am deschis geamul. Ce crezi că s-a întâmplat? N-o să uit cât o să trăiesc. Un abur în formă de trandafir a venit spre mine și a intrat în casă. În două minute m-a sunat nepoata mea și mi-a spus că a murit”, a mărturisit Saveta Bogdan, despre ziua în care fratele ei a murit. (Citeste si: Cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, la un pas de moarte: ”Am stat in comă”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO. Cum a reacționat o femeie când a văzut o asiatică în metrou pe care o suspecta de coronavirus

Bomba zilei. Crește numărul suspecților de Coronavirus din cadrul Guvernului. Care sunt persoanele

Mănâncă varză murată cu trei ore înainte de culcare! Ce se va întâmpla în organismul tău: efectele sunt miraculoase

Coronavirus. Ce se intampla cu persoanele care NU raman izolate la domiciliu

Motivul pentru care Alex Bodi a fugit la Monte Carlo după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! S-a dus la o petrecere de botez la care şi Bianca trebuia să participe!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies