Saveta Bogdan, cum nu ai mai vazut-o vreodata! A facut asta si a trait cea mai barbara experienta! Pe doua roti

Saveta Bogdan, celebra cantareata de muzica populara, a renuntat la scena, pentru cateva ore si a trait o experienta cu totul si cu totul spectaculoasa. ##VIDEO501787##

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereDaca toata viata a fost extrem de atenta si rezervata in ceea ce priveste experientele extravagante, Saveta Bogdan s-a lasat pe mainile noastre si a trait momente de neuitat, intrucat a ajuns la Academia Titi Aur.

"Mai, baiatule, pai ce combinezon imi dai tu mie? Eu am venit imbracata in costum popular. Nu-mi place. E bun pentru tine. Eu am costum popular de la mama mea.", a spus Saveta in timp ce se indrepta catre pista.

fara descriere
"Vreau sa zic o rugaciune inainte sa ma urc in masina.", a mai adaugat Saveta, care a inceput sa spuna ca nu se va urca in automobil fara Madalina, reporterul WOWbiz.

"Aoleu, ma speri! Ce tot o incalzesti? De o jumatate de ora o tot incalzesti. Mai, lasa-ma jos. Nu mai pot. Mi s-a oprit respiratia. Am ragusit tipand. La varsta mea ma urci pe asa ceva", a tipat Saveta dupa ce a avut parte de o experienta cu totul si cu totul inedita intrucat pilotul a condus masina pe doua roti.

"A fost foarte greu, pentru ca eu n-am prins asa ceva. Am crezut ca ma duci la aer, dar n-am crezut ca voi merge pe doua roti. Intr-adevar, Rares e un baiat foarte bun, dar cand s-a urcat la volan, am vrut sa ma urc pe el. Cum sa ma rastoarne? A fost o experienta frumoasa, dar pe care nu vreau sa o mai repet." , a spus aceasta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate