Saveta Bogdan, în război cu bărbatul căsătorit cu două femei surori: ”Un român adevărat nu face copii cu sora soţiei!”

George Chirilă, bărbatul care trăieşte cu două surori, a avut parte de o surpriză colosală, întrucât a fost vizitat de nimeni alta decât Saveta Bogdan, care s-a arătat revoltată de povestea lor de viaţă.

Autor: T.S.
 
”Sunt foarte revoltată. Nu pot să înţeleg cum a putut să se îndrăgostească de o femeie şi mai apoi de sora ei. Cum să se culce cu ea şi să-i facă un copil? Nu pot să înţeleg aşa ceva.”, a spus ea înainte să-l cunoască. 
 
”Ce faci, măi, domnule Chirilă? N-ai spălat şi tu caii ăştia, nu i-ai îngrijit? I-ai ţinut aşa, neîngrijiţi?”, l-a certat ea. 
 
 
”Vă spun nişte realităţi de la mine, din casă. Eu n-am vrut să moară capra vecinului, eu muncesc oricând, şi de Crăciun, şi de Revelion. Beat n-am fost niciodată. Uite un român care a făcut copil cu sora soţiei lui.”, a spus George Chirilă atunci când a fost întrebat de ce a făcut un copil cu sora soţiei lui.
 
”Cum să te dai tu la cumnata dumitale? Eşti ortodox sau nu?”, a întrebat ea, în timp ce George a răspuns: ”Eu sunt ăsta care sunt. Eu nu dau socoteală nimănui. Nu am făcut niciun păcat, nu am făcut niciun  greş. Nu spun păcatele mele unui om. Eu am făcut nişte copii cu Nicoleta, eu am făcut nişte copii cu Mariana.
Ele nu sunt rude cu mine. Ele sunt ale mele amândouă.”
, s-a scuzat el. 

Saveta Bogdan a mers în vizită la George Chirilă şi a vorbit şi cu cele două soţii ale acestuia, pe care le-a luat la rost.
 
”În afară de femeile astea două, care sunt ale mele şi pe care le-am luat fete fecioare, n-am cunoscut altă femeie nici prin sărut.
Am respins alte două femei care au vrut să mă cunoască. Au vrut să le fac câte un copil şi atât. Nu am acceptat.”, a mai mărturisit George Chirilă. 
 
”Mă, fetelor, ce aţi găsit voi la bărbatul ăsta?”, a întrebat Saveta, în timp ce fetele au mărturisit: ”E un om foarte bun, am visat să îndeplinesc visul soţului meu, ce alţii n-au făcut, am făcut eu.
Ce pentru mine e benefic, pentru alţii nu sunt. Nu am decis eu să mă culc cu el. Aşa a decurs viaţa mea.”,
a mărturisit Mariana. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anna Lesko arata senzational! A aparut aproape dezbracata si barbatii au fost topiti dupa ea

Nicoleta Nucă a scăpat de cicatricea care i-a marcat viaţa după 24 de ani: ”Putea să se exitindă pe jumătate de faţă”

Un tata din Constanta si-a amenintat fiica minora ca se va sinucide daca nu va intretine relatii intime cu el. La ce perversiuni sexuale o supunea barbatul

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies