Stiri

Saveta Bogdan, în război cu bărbatul căsătorit cu două femei surori: ”Un român adevărat nu face copii cu sora soţiei!”

George Chirilă, bărbatul care trăieşte cu două surori, a avut parte de o surpriză colosală, întrucât a fost vizitat de nimeni alta decât Saveta Bogdan, care s-a arătat revoltată de povestea lor de viaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Saveta Bogdan, în război cu bărbatul căsătorit cu două femei surori: ”Un român adevărat nu face copii cu sora soţiei!”icon photo
 
”Sunt foarte revoltată. Nu pot să înţeleg cum a putut să se îndrăgostească de o femeie şi mai apoi de sora ei. Cum să se culce cu ea şi să-i facă un copil? Nu pot să înţeleg aşa ceva.”, a spus ea înainte să-l cunoască. 
 
”Ce faci, măi, domnule Chirilă? N-ai spălat şi tu caii ăştia, nu i-ai îngrijit? I-ai ţinut aşa, neîngrijiţi?”, l-a certat ea. 
 
 
”Vă spun nişte realităţi de la mine, din casă. Eu n-am vrut să moară capra vecinului, eu muncesc oricând, şi de Crăciun, şi de Revelion. Beat n-am fost niciodată. Uite un român care a făcut copil cu sora soţiei lui.”, a spus George Chirilă atunci când a fost întrebat de ce a făcut un copil cu sora soţiei lui.
 
”Cum să te dai tu la cumnata dumitale? Eşti ortodox sau nu?”, a întrebat ea, în timp ce George a răspuns: ”Eu sunt ăsta care sunt. Eu nu dau socoteală nimănui. Nu am făcut niciun păcat, nu am făcut niciun  greş. Nu spun păcatele mele unui om. Eu am făcut nişte copii cu Nicoleta, eu am făcut nişte copii cu Mariana. Ele nu sunt rude cu mine. Ele sunt ale mele amândouă.”, s-a scuzat el. 
Saveta Bogdan a mers în vizită la George Chirilă şi a vorbit şi cu cele două soţii ale acestuia, pe care le-a luat la rost.
 
”În afară de femeile astea două, care sunt ale mele şi pe care le-am luat fete fecioare, n-am cunoscut altă femeie nici prin sărut. Am respins alte două femei care au vrut să mă cunoască. Au vrut să le fac câte un copil şi atât. Nu am acceptat.”, a mai mărturisit George Chirilă. 
 
”Mă, fetelor, ce aţi găsit voi la bărbatul ăsta?”, a întrebat Saveta, în timp ce fetele au mărturisit: ”E un om foarte bun, am visat să îndeplinesc visul soţului meu, ce alţii n-au făcut, am făcut eu. Ce pentru mine e benefic, pentru alţii nu sunt. Nu am decis eu să mă culc cu el. Aşa a decurs viaţa mea.”, a mărturisit Mariana. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune