Saveta Bogdan nu dă muzica populară pe manele! Ce reacție a avut artista când un spectator a confundat-o cu un lăutar? "Eu nu sunt cu așa ceva" | EXCLUSIV

Saveta Bogdan a reacționat acid la un bărbat din public, care i-a cerut să cânte o manea.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din țara noastră. A câștigat simpatia și aprecierea publicului prin talentul deosebit și personalitatea carismatică pe care le are.

Atuurile sale și-au spus cuvântul prin oportunitatea imensă pe care a primit-o din partea americanilor și anume să aibă propria stea pe Aleea Personalităților.

Saveta Bogdan se dezice de manele

Saveta Bogdan ne-a povestit una dintre cele mai recente, dar și hilare întâmplări al care a luat parte. Interpreta de muzică populară a susținut un spectacol, unde, un domn i-a cerut o dedicație. Bineînțeles că era vorba despre o manea. Iată cum a reacționat Saveta Bogdan când a auzit propunerea.

"Am fost undeva, la un spectacol aproape de Sibiu, pe o creastă de munte, undeva în vârful muntelui. La un moment dat, a ieșit pe scenă și am cântat cât avea programul, o oră și jumătate. La un moment dat strigă unul la mine și zice: 'Doamna Saveta, da 'Am un bărbat vagabond' nu îmi cântați și mie?' Și i-am zis 'Da de ce? Dumneata te crezi vagabond? De unde știi dumneata că eu cânt

manele?' Eu cânt manele undeva la ocazii, petreceri, undeva unde nu mă aude nimeni. Îmi zicea că m-a văzut la televizor când am cântat. Și am cântat, să vezi ce aplaudau oamenii. Eu nu cânt manele, eu nu sunt cu așa ceva, dar dacă el a cerut, am cântat.", a povestit Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Saveta Bogdan nu s-a despărțit de iubitul avocat

Saveta Bogdan a stat de vorbă cu WOWbiz și a făcut lumină în ceea ce privește relația cu iubitul avocat. S-a speculat că s-au despărțit, că s-au împăcat, că ar fi apărut în peisaj un ambasador, însă interpreta de muzică populară ne-a spus adevărul.

"Nu m-am despărțit de avocat. Suntem foarte bine. S-a spus că mi-am găsit un ambasador. Nu e adevărat. Dacă vine unul și mă pupă pe obraz înseamnă că gata sunt amanta lui? Eu cu ambasadorul am glumit, nu am avut nimic. Iubitul meu mai pleacă în delegații, că are treburile lui. Așa trebuie să ne vedem, mai răruț și mai drăguț. Totul e bine între noi. Nu am avut nicio cumpănă în relația noastră.", a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Saveta Bogdan nu merge de sărbători la fiica sa în America

Saveta Bogdan ne-a mai povestit și despre o invitație recentă pe care fiica ei i-a făcut-o pentru a o vizita în America. Artista a refuzat și ne-a dezvăluit motivul. Se pare că muzica ocupă primul loc în viața ei. 

"M-a chemat fata mea să mă duc la ea, dar nu pot. Pe data de 8 decembrie am spectacol la Roma. Am cântări, nu pot să plec. Eu îmi iubesc copilul, dar nu pot să stau acolo să nu cânt. Eu acolo dacă mă duc iarna, nu pot să cânt, nu am unde. M-a sunat fata mea săptămâna trecută să îmi arate zăpada de lângă Chicago, la Wisconsin. Era zăpadă la ei și la noi nu este, decât prin Moldova. Eu ce să fac, să stau în casă singură? Mai bine în țara mea, căsuța mea, am mușcate la ferestre, înflorite, toate frumoase, le-am băgat de pe balcon în casă, îmi țin de urât. Eu seara am program, cânt.", a mărturisit Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodia vedetă a zilei! Norocul a dat peste acești nativi! Au găsit ceva ce le rezolvă multe probleme

Cum se împarte gelozia între Claudia Puican și Armin Nicoară?! Artista a spus tot: "Se întâmplă mai ales când vine din public" | EXCLUSIV

Andrei Ciobanu dezvăluie ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp, după ce a fost eliberat din arest, în urma accidentului rutier: "Primește mustrări de la toți apropiații, mai...

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Andrei Ciobanu dezvăluie ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp, după ce a fost eliberat din arest, în urma accidentului rutier: "Primește mustrări de la toți apropiații, mai...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies