Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul

Saveta Bogdan a trăit într-o viață cât alții în zece. Zicala i se potrivește perfect solistei de muzică populară. Numai că Saveta Bogdan ascunde răni care nu se vor vindeca vreodată.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul
Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul


In articol:

Trăgând linie, la cei 74 de ani pe care îi are, Saveta Bogdan a cunoscut și fericirea și dramele la o intensitate uriașă. Cântăreaţă de muzică populară, Saveta Bogdan a avut o viaţă cu bune, dar mai ales cu rele. 

Experienţele dureroare în dragoste au determinat-o pe Saveta Bogdan să nu mai aibă încredere în bărbaţi.

Saveta Bogdan fost înşelată de 83 de ori!

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a făcut o mărturisire incredibilă: a descoperit că soțul ei a înșelat-o de 83 de ori. De aici începe, de fapt, povestea de viață a solistei. 

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

După prima căsnicie eșuată, Saveta Bogdan s-a recăsătorit. Într-o seară, cel de-al doilea soţ a bătut-o şi, la un moment dat, când a împins-o, Saveta Bogdan a căzut şi s-a lovit de uşa de la şifornier.

La 16 ani, când a simţit pentru prima oară fiorii dragostei, Saveta Bogdan credea că toată lumea este a ei şi viaţa este despre iubire şi fericire. Numai că a simțit pe pielea ei, când era doar o copilă, ce înseamnă durerea şi umilinţa.

A fugit de acasă cu bărbatul de care se îndrăgostise şi atunci a început calvarul pentru ea. Bărbatul pe care îl iubea s-a dovedit un monstru, care a bătut-o în repetate rânduri. În plus, îi interzicea să cânte, consuma mult alcool şi o ameninţa deseori. „Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă', a povestit Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul
Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul

Și cel de-al doilea bărbat a chinuit-o pe Saveta Bogdan

Coșmarul a continuat. Alt partener, altă dramă. „Al doilea soţ era egoist, nu-i păsa decât de el. Nici acestuia nu îi convenea că merg la spectacole, să cânt', a mai spus Saveta Bogdan

Într-o seară, cel de-al doilea soţ a bătut-o groaznic, a împins-o şi ea s-a lovit puternic de uşa de la şifornier. Atunci, cheile de la uşă i-au intrat în cap şi a avut nevoie de copci. Saveta Bogdan a descoperit ulterior şi ce făcea bărbatul ei, când nu era acasă, după ce fiica ei a făcut curat în bibliotecă.

Ulterior, Saveta Bogdan a aflat și că soțul ei o înșela. În biblioteca casei, ea a găsit o listă cu 83 de femei care i-au trecut prin pat bărbatului ei.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Rus e tot supărată! O face varză pe Cristina Șișcanu ”Du-te acasă!”

Sonia Ferrari, concurenta-transsexual de la ”Chefi la cuțite” este nepoata lui Nicolae Guță! Imagini fierbinți după operațiile de 50.000 euro! EXCLUSIV

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seniz este de neoprit

Am aflat marele secret! Gestul incredibil făcut de Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies