Scamatorie la nivel inalt! De ce a fost in stare o femeie ca sa faca o gramada de bani. Ce a facut intrece orice imaginatie

Sa faci o farsa e una, dar sa profiti de acest lucru iti poate aduce foarte multe probleme si chiar ai putea "iesi pe minus". Acest lucru s-a intamplat si in cazul unei tinere care a profitat de mediul online ca sa primeasca foarte multi bani si cadouri doar mintind.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

O tanara in varsta de 28 de ani din San Clemente, pe numele sau Ashley Bemis, a pretins ca este sotie de pompier, numindu-l Shane Goodman, doar pentru a primi 11.000 de dolari doar din cadouri si donatii.

Cadourile contineau chiar paturi, saltele, ciorapi, chiar si conserve cu mancare, scrie Huffington Post.

Un lucru le-a scapat persoanelor din jur, acela fiind faptul ca barbatul de care tanara povesteste in mediul online nici macar nu exista in realitate. Ashley Bemis chiar a inventat faptul ca este gravida, postand pe internet videoclipuri in care isi arata "burtica", cel mai probabil acoperita de o perna.

Toate aceste lucruri au incetat in momentul in care un angajat al statiei de pompieri a inceput sa-l caute pe "Shane Goodman" in baza de date, descoperind ca, de fapt, nu exista. Angajatul statiei de pompieri a declarat autoritatilor situatia, iar acestia inca investigheaza cazul. Tanara nu a fost retinuta de politisti.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate