Scanadalul dintre Alex Turcu și Bogdan Mocanu ia amploare. Ce acuzații și-au mai aruncat cei doi: „Postezi în victimă!”

Scandalul dintre Alex Turcu și Bogdan Mocanu continuă, după ce Mocanu a făcut dezvăluiri rușinoase despre Turcu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Scanadalul dintre Alex Turcu și Bogdan Mocanu ia amploare. Ce acuzații și-au mai aruncat cei doi: „Postezi în victimă!”
Scanadalul dintre Alex Turcu și Bogdan Mocanu ia amploare. Ce acuzații și-au mai aruncat cei doi: „Postezi în victimă!”


In articol:

Turcu de la Puterea Dragostea a făcut un nou vlog în care i-a adus acuzații grave lui Bogdan Mocanu. Tot scandalul dintre ei a început după ce Moncau a făcut un vlof pe vremea când Turcu era încă în competiția din Turcia moderată de Andreea Mantea. La acea vreme, Mocanu l-a amenințat pe Turcu că va publica o serie de fotografii cu el de pe vremea când făcea videochat cu și pentru bărbați. 

Citeste si: Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”?! Livian și Ella mai apropiați ca niciodată: „Am sărutat-o!”

Turcu nu a putut să stea cu mâinile în sân, așa că a venit și el cu o replică. Acesta l-a acuzat pe Mocanu că ar fi profitat de boala lui ca să ceară votul publicului în primul sezon Puterea Dragoste, din care a ieșit câștigător. 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Războiul dintre Alex Turcu și Bogdan Mocanu continuă. Ce acuzații și-au mai adus cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

Cei doi foști concurenți se atacă unul pe altul în online de aproape o săptămână. Aseară Bogdan Mocanu a făcut mai multe instastory în care bătut apropouri la adresa lui Turcu și chiar a promis că va face un vlog.

Citeste si: Clipe de coșmar pentru Iancu și Culiță Sterp. Au fost la un pas de moarte în urma unui accident cumplit. Declarații uluitoare

„Stați așa că după terminatul ăla s-au mai trezit două terminate să-mi dea mie sfaturi despre cum să-mi țin în frâu diabetul. Iar pentru asta o să fac un vlog”, a spus Bogdan Mocanu aseară pe Instagram. 

Însă nu a durat mult că Turcu a venit deja cu o nouă replică. 

Citeste si: Daiana și Gabriel de la Puterea dragostei s-au despărțit! EXCLUSIV

„Am văzut reacția celui mai mare specimen, celei mai mari vedete de la Puterea Dragostei. Am văzut că acum o dă în victiminzare. Când eram în Turcia vorbeai numai aiurea. Te dădeai zmeu. Tu ești cu carte, te dai deștept și acum tot tu postezi în victimă că a zis omul de boala ta. O să rezolvăm chestia asta. Nu este o problemă. Tot tu ai produs chestia asta, nu eu. O dai pe story că domle că mi-au trimis amenii, victimizare că nu stiu ce, că s-au luat de boala mea c nu ai cum să faci așa ceva. Băi nebunule, dacă erau un om cu respect. Aia nu e catifea, aia e smoaa de pe jos. Tu ai provocat scandalul. Tu ai vorbit de noi. Tu ai vrut să faci content pentru doi lei. Pentru doi lei ăia, ce să-ți fac, frate”, a spus Turcu pe vlog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate