Scandal! Bianca Rus, acuzata ca-si vinde hainele pe care a promis ca le doneaza saracilor! Vezi cati bani cere cantareata pe o fusta purtata!

Bianca Rus a promis ca doneaza hainele pe care le-a purtat in concerte, dar clientele ei i-au reprosat ca le-a scos, de fapt, la vanzare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereCantareata garanteaza ca produsele pe care le are pe stoc sunt de firmaDe-a lungul timpului, cantareata Bianca Rus si-a facut o garderoba consistenta, alcatuita din bluzele, fustele si rochiile pe care le-a purtat la concerte. La un moment dat, Bianca a dezvaluit in mai multe emisiuni TV ca a strans prea multe haine si a promis ca le va dona unor oameni saraci. Ulterior, insa, cantareata a scos la vanzare hainele pe internet, anuntand si un sezon de reduceri, clientii putand cumpara orice produs vestimentar pentru 100 de lei. Au fost insa si modele pe care Bianca a cerut 350 de lei.

fara descriereBianca vinde aceasta fusta cu 350 de leiClientele Biancai s-au declarat dezamagite ca aceasta vrea bani. “Vrem sa stim si noi de ce ai spus ca dai gratis hainele. Asa ai zis la televizor”, i-au transmis acestea Biancai. Cantareata a incercat sa se scuze: Unele haine le donez. Dar nu sunt la vanzare. Sunt unele haine pe care le donez la familii nevoiase”.

fara descriereBianca Rus se imbraca in hainele pe care vrea sa le vanda pe internet

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate