Scandal ca la usa cortului intre Loredana Chivu si Renata! "Te-au prins aia cu rahatul la nas"/ "Esti obisnuita sa urli cartofi! Nespalato" - Leo de la Strehaia este terminat

Renata si Loredana Chivu s-au certat cumplit in direct la TV.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereTotul a pornit de la faptul ca Loredana Chivu a facut o manea de impacare. Renata a spus ca ea a inteles ca blonda a cantat despre ea si despre iubitul ei, iar asta a deranjat-o.

"Am vrut sa fac ceva frumos, dar am pierdut-o si pe Renata acum. Melodia pe care a cantat-o Loredana zice ca ar fi despre mine si despre ea", a spus Leo de la Strehaia, la Antena 1.

fara descriere"Daca tot m-am lansat pe piata muzicala, Renata n-are decat sa ma plateasca bine si ii cant ce vrea ea. Eu nu am nicio legatura cu Renata, cine e ea ca sa ii cant eu asa? A vorbit foarte urat despre mine. Gata, imi retrag maneaua! Renata, nu ai ce sa discuti cu mine! Te-au filmat aia cu rahatul la nas! Ce sa stau eu sa discut cu tiganca asta de la Pitesti", a spus Loredana Chivu.

"M-au deranjat acele versuri. Leo i-a propus Loredanei sa faca o melodie despre mine si despre Leo, nu despre ea si Leo. Nu am chef s-o ascult pe Loredana cu mahalaua asta. Am intrebat de ce a acceptat provocarea daca nu a putut sa se tina de ea? Mahalagioaica aia sa taca! Stiu ca e obisnuita sa urle la cartofi! Nespalato! Mai intai spala-te si dupa aia sa vorbesti cu mine"
, a spus Renata

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate