Scandal crunt între Vulpița și Viorel! Nu mai există cale de împăcare. Jigniri ca la ușa cortului între cei doi.

Scandal de proporții între Vulpița și Viorel Stegaru. Bărbatul este hotărât să o dea afară din casă pe soția lui. Care este motivul?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Scandal crunt între Vulpița și Viorel! Nu mai există cale de împăcare. Jigniri ca la ușa cortului între cei doi.

Scandal de proporții între Veronica și Viorel Stegaru

Vulpița și Viorel s-au certat ca la ușa cortului în weekend, iar întreg scandalul ar fi pornit de la gelozia Veronicăi. Cei doi s-au enervat atât de tare, încât s-au amenințat că pleacă de acasă. Viorel a fost cel mai enervat. Geloziile Vulpiței l-au adus la capătul răbdării pe bărbatul din Blăgești, astfel încât a recurs la un gest absolut șocant. A scos  toate hainele soției lui din dulap și a vrut să o dea afară din casă


In articol:

După scandalul care a avut loc sâmbătă, nu mai există cale de împăcare între cei doi soți, care au amenințat în repetate rânduri că se vor despărți. Vulpița susține că în dimineața zilei de sâmbătă, a găsit în telefonul lui Viorel mai multe mesaje compromițătoare cu o altă femeie. Geloziile soției l-au făcut pe Viorel să cedeze nervos.

„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. (...) Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, a spus Veronica.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

La rândul lui, Viorel Stegaru susține că ceea ce spune soția lui nu este adevărat. Bărbatul spune că nu a vorbit cu nimeni și că s-a săturat până peste cap de geloziile Vulpiței. Astfel, bărbatul a împărțit în două toți banii cu Veronica și i-a scos toate hainele din dulap, hotărât să o dea afară pe mama copilului lui.

„Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. (...) Să se ducă cu tot cu bani!”, a amenințat Viorel.

„Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau”, a mai spus Viorel.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate