Scandal cu final neasteptat: Bendeac se impaca cu Antena 1! Emisiunea se filmeaza fara scena confruntarii Badea vs Banciu!

Rasturnare de situatie in scandalul Mihai Bendeac – Antena 1. Dupa ce s-au balacarit in public, cele doua parti au ajuns din nou la un acord pentru continuarea emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre, Radu Constantin

fara descriereMihai Bendeac a trebuit sa se recunoasca infrantCel care pare sa fi cedat este, se pare, Mihai Bendeac. Sub presiunea unor posibile procese, mai ales ca el era cel care ceruse ruperea contractului, actorul a ales sa revina la sentimente mai bune fata de trustul pentru care lucreaza. Conform unor informatii din interiorul trustului, Bendeac va relua filmarile pentru show-ul iComedy la sfarsitul acestei saptamani, inregistrarile urmand sa intre pe post abia saptramana viitoare. Practic, se va sari o saptamana, in care vor fi difuzate, se pare, cele mai bune momente din emisiunile anterioare.

Mihai Bendeac nu va putea sa difuzeze in emisiune scena care a declansat scandalul, mai precis confruntarea dintre Mircea Badea si Radu Banciu. Initial, actorul a anuntat ca vrea sa rupa contractul pentru ca-i este ingradita libertatea de expresie, insa acum pare sa fi trecut peste acest mic amanunt. In schimb, Mihai ar fi conditionat intoarcerea pe post de oprirea atacurilor din partea colegului sau de la Antena 3.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate