Scandal cu scantei! Un barbat celebru si-a inselat sotia cu cea mai buna prietena a fiicei lui!

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

 

Richad Keys, fost analist sportiv la Sky News, a socat opinia publica in momentul in care s-a amorezat de una din cele mai bune prietene ale fiicei sale.

Da, ati auzit bine! Fostul comentator sportiv si Lucie Rose, prietena fiicei lui, au ajuns sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, in ciuda faptului ca jurnalistul are de doua ori varsta iubitei sale.
Jemma Keys, fiica lui Richard Key, a trait un soc atunci cand a aflat de relatia dintre tatal si prietena ei, mai ales ca ea le si facuse cunostinta prima oara.

Mai mult, fiica comentatorului sportiv a inceput sa isi inece amarul in alcool, simtindu-se rusinata de intreaga situatie, iar mai apoi sa recurga la amenintari la adresa celei care i-a fost buna prietena.

Acum, deşi povestea de dragoste dintre prietena sa cea mai bună şi tatăl său continuă, Jemma pare să fi revenit pe calea cea dreaptă.

"Tot ce pot să spun e că au fost 18 luni grele. De când am aflat de trădare până când am ajuns la punctul cel mai de jos al existenţei mele. Am constatat că Lucie e exact opusul persoanei pe care o ştiam. Am trecut printr-un rollercoaster de trăiri: furie, iertare, durere. Credeam că e prietena mea, am fost devastată să aflu că are o relaţie cu tatăl meu. Sigur, nu pot să justific ceea ce am făcut, dar simţeam cum familia mea se destramă. Sigur că îmi iubesc în continuare tatăl, dar nu ştiu cine e el cu adevărat în acest moment. Nu am mai vorbit, nu am ce să îi spun", a dezvăluit Jemma Keys, conform dailymail.co.uk.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate