Scandal de proportii! Marius Baldovin: "Se vede dupa poze ca DJ Harra se prostitueaza"! Dana Neacsu: "Impotriva vointei mele am dat de dracu'! Am depus plangere penala"

Dana Neacsu a fost invitata la emisiunea WOWbiz unde a vorbit despre scandalul in care este implicata cu Marius Baldovin. ##VIDEO246776##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDana Neacsu, cunoscuta ca DJ Harra, l-a dat in judecata pe Marius Baldovin din cauza ca a acuzat-o ca se prostitueaza.

"Impotriva vointei mele am dat de dracu'. Am depus o plangere penala. Urmeaza un proces. M-a amenintat si m-a calomnitat. La Targu Jiu a trebuit sa imi iau doi bodyguarzi din cauza lui fiindca m-a amenintat. I-a trimis mesaje finei mele ca ma tunde. Am inceput sa il iau in serios cand cineva din club mi-a spus ca afara erau 6 baieti care nu pareau foarte prietenosi si vorbeau ca vor sa ma tunda", a spus Dana Neacsu.

Marius Baldovin a intrat in direct prin telefon ca sa isi sustina acuzatiile.

fara descriere"Dana Neacsu a vorbit cu un prieten de-al meu, caruia nu o sa ii dau numele. O sa fac si eu ca tine. Am vorbit cu un avocat. Am dovezi ca m-ai facut homosexual. E adevarat ca ti-am trimis niste mesaje. M-ai jignit, m-ai facut in toate felurile. Eu sunt prieten cu fina ta si mi-a spus ca m-ai jignit", a spus Baldovin.
##VIDEO246781##
"Tu m-ai acuzat ca sunt homosexual. I-ai spus unui prieten care este prieten si cu mine. Nu ma asteptam la asta de la Dana. Nu sunt homosexual. Am iubita de 5 ani. Sunt dornic de senzatii tari. Ca si critic monden, am dovezi clare. Eu am spus ca ea se prostitueaza pe 100 de lei. Asta e parerea mea. Este clar dupa ceea ce face ea in club. Mixeaza in sanii goi. Se vede dupa poze ca se prostitueaza ", a mai spus Baldovin. ##VIDEO246795##

"Izabela, fina mea, nu are nicio treaba, iar baiatul ala din Craiova nu exista. Eu mixez in sanii goi, e un job. Oamenii se bucura. Nu e nimic sexual ", a spus Dana.##VIDEO246796##

"Nu am nicio proba ca ea s-ar prostitua. Dar eu m-am enervat fiindca a zis ca sunt homosexual. Am vrut sa vin la ea la Targu Jiu, dar am zis ca nare rost", a spus Baldovin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate