Scandal! Dinu Maxer si Deea, acuzati de Roxana Marinescu ca i-au "furat" un eveniment dupa ce au bagat strambe la organizatori!

Un nou scandal sta sa explodeze showbizul romanesc! Fostul iepuras Roxana Marinescu ii acuza pe Dinu Maxer si pe sotia acestuia, Deea, ca i-ar fi "suflat" un eveniment, pentru care focoasa bruneta era antamata cu suma de 250 de euro! Potrivit Roxanei, Dinu si Deea ar fi bagat strambe la organizatori, doar ca s-o inlature si sa prezinte ei evenimentul!##VIDEO8588##

Distribuie pe:

fara descriereRoxana Marinescu era ca si angajata sa prezinte Balul Bobocilor de la Academia de Politie, din acest an, care a avut loc pe 23 noiembrie la un local din Bucuresti. In acelasi timp, spune Roxana, Dinu si Deea Maxer isi doreau sa fie ei prezentatori. De aici un intreg scandal.

fara descriereAm fost sunata de organizatori care si-au cerut scuze si mi-au spus ca jobul a fost luat. Dupa eveniment, organizatorul m-a sunat din nou pentru o serie de precizari, si mi-a spus ca doua persoane din showbiz m-au vorbit de rau si ca l-au convins sa renunte la ideea unei colaborari cu mine. Este vorba de Dinu si Deea Maxer, care au cerut mai putini bani decat mine. Mie imi dadeau 250 de euro, iar ei au cerut doar 400 de lei” ne-a povestit Roxana.
Mai mult, cei doi soti le-ar fi spus organizatorilor ca Roxana Marinescu a pozat in Playboy si n-ar fi demna de prezentarea unui eveniment al Academiei de Politie. “Le-au spus organizatorilor ca in comparatie cu mine ei sunt familisti convinsi”, ne-a declarat Roxana.

In replica, Deea Maxer se apara si spune ca tot ce afirma Roxana este o inventive. “Da, este adevarat, am prezentat Balul Bobocilor la acea facultate. Eu si sotul meu ne ocupam foarte des de astfel de evenimente. De exemplu, toamna aceasta am prezentat impreuna 27 de baluri. Nu stiu nimic despre ce zice Roxana, cred ca este doar un subiect inventat de ea. Nu vrem sa intram  intr-un scandal cu Roxana Marinescu”, a declarat Deea Maxer pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate