Scandal fără precedent la Casa Regală a României! Deși e urmărit internațional, Prințul Paul a deschis o acțiune penală împotriva Principesei Margareta! EXCLUSIV

Deși este dat în urmărire internațională și a dispărut din țară de două luni, Prințul Paul și-a trimis avocații pentru a-i deschide o acțiune penală Principesei Margareta.

Printul Paul al României
Printul Paul, atac la Casa Regală
Autor: Radu Constantin

In articol:

Războiul rece dintre Prințul Paul al României și Casa Regală a României a trecut la faza atacurilor fățișe și aproceselor penale.

Deși este urmărit internațional după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic de influență în dosarul ”Ferma Băneasa”, Prințul Paul și-a făcut timp și a deschis o acțiune penală împotriva Principesei Margareta, Custode al Coroanei Regale.

Prințul Paul, plângere penală împotriva Principesei Margareta!

Prințul Paul a deschis la Curtea de Apel București o acțiune penală pe data de 19 ianuarie, adică la mai bine de o lună după ce a plecat din România. Acțiunea vine ca urmare a unei plângeri penale pe care Paul a depus-o pe numele Principesei Margareta și a altor trei persoane și care s-a încheiat cu neînceperea urmăririi penale. Prințul Paul solicită acum judecătorilor să constate că soluția procurorilor este greșită.

Principesa Margareta și Radu Duda
Principesa Margareta, alături de soțul ei, Radu al României

Alături de Principesa Margareta, ceilalți intimați sunt: Adrian Vasiliu, avocat al Casei Regale și omul care l-a reprezentat pe Regele Mihai începând cu anul 1998 mai ales în procesele privind retrocedările de proprietăți confiscate de regimul comunist; Ion Tucă, director al Administrației Regale și al Asociației pentru Patrimoniul Regal Peleș și George Capanu, fost șef al Direcției

Silvice Ilfov.

Prințesa Lia: ”Sunt persoane care au furat moștenirea soțului meu și au încercat să-l distrugă”

Plângerea penală făcută de Prințul Paul pare, de asemenea, să aibă legătură cu proprietățile pe care acesta încearcă să le recupereze după ce, printr-o decizie din 2012 a unui tribunal din Portugalia, i s-a recunoscut filiația la familia regală a României. Acțiunea prințului a fost prefațată de o declarație destul de agresivă a Prințesei Lia, care a fost întrebată recent dacă soțul ei are dușmani.

 

Citeste si: Povestea decăderii lui Remus Truică, afaceristul dus la închisoare pentru 7 ani! Milionarul a fost iubitul artistei Patricia Kaas

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

”Desigur, este vorba despre lăcomia extremă din partea persoanelor care au furat moștenirea soțului meu și, desigur, au încercat să-l oprească în a câștiga moștenirea din partea bunicului său, Regele Carol al II-lea.

Este despre încercarea de a-l distruge pe soțul meu și a-l opri să doneze proprietățile țării sale, România”, a declarat Prințesa Lia la România TV, în singurul interviu pe care l-a acordat după condamnarea soțului ei.

Prințul Paul, proces
Prințul Paul, acțiune penală împotriva Principesei Margareta

Cel puțin două dintre numele care apar pe lista intimaților au legătură și cu dosarul pentru care Prințul Paul a fost condamnat: avocatul Adrian Vasiliu care, audiat în dosar, le-a spus procurorilor că a discutat cu o parte din afaceriștii care încercau să intre în posesia terenurilor din Băneasa și le-a transmis că acestea nu au aparținut Casei Regale și George Capanu, cel care conducea direcția silvică, cea care s-a opus punerii în posesie a respectivelor terenuri către Prințul Paul în cadrul unei ședințe a Comisiei Județene Ilfov, în anul 2006.

Citeste si: S-a dat verdictul final în dosarul Ferma Băneasa! Prințul Paul și Remus Truică, închisoare cu executare

Prințul Paul, de negăsit pentru autoritățile române

Prințul Paul se află în acest moment peste hotare, cel mai probabil în Europa, de unde înceracă să pună în mișcare o acțiune la CEDO, care să-i anuleze condamnarea din România. În momentul în care a fost condamnat, el se afla în Portugalia unde avea un alt proces legat de moștenirea de la bunicul său, Carol al II-lea.

Printul Paul al României, printesa Lia
Prințul Paul și Prințesa Lia

”Am vorbit cu soțul meu pe 17 decembrie. Era în afara României, lucrând pentru succesiune în Portugalia. Era deja plecat de două săptămâni. A sunat și i-am spus verdictul Curții. El nu a fugit după decizie, el a fost afară. Reacția lui a fost normală, el a fost șocat. Pentru că nu a fost nici un singur martor între 80 de martori care să acuze că el a participat la traficul de influență. Dovada a fost falsă.

Este necesar să continuăm această corecție la CEDO. Acum am înțeles de la avocați din Strasbourg că va fi un caz istoric”, a mai povestit Prințesa Lia.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prințesa Lia și Prințul Paul au întinerit! Cei doi au vizitat împreună medicul estetician, dar și salonul de coafură?

Marele secret al printesei Lia: si-a pus silicoane in SUA, dar si le-a scos in Romania. "Operatia nu a fost chiar un succes"

Printul Paul si Printesa Lia, tristi si inlacrimati la funeraliile Stelei Popescu. Video

Horoscop de weekend 18-20 Iunie 2021: Weekendul vine însoțit de schimbări, iar pentru Săgetători, duminică este ziua pentru un venit în plus

TOATA America este în stare de ȘOC! China, atac frontal după mesajul dat de G7

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

PFIZER zguduie toată lumea. Efectul de care tocmai s-a aflat. Toți bărbații trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies