Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

Scandal fără precedent la Puterea dragostei. Roxana și-a ieșit din minți și, într-o criză nebună de gelozie, a lovit-o pe Bianca și i-a dat una și lui Jador!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei și-a ieșit din minți în această după-amiază. Deranjată că Iancu a ajuns în cătușe cu Bianca, concurenta de la Puterea dragostei și-a pierdut cumpătul. A înjurat, a aruncat cu ce a apucat în cei care o supăraseră, a lovit-o pe Bianca și l-a atacat și pe Jador, care intervenise și el la un moment dat, ca să o calmeze.

fara descriere

Roxana a făcut circ! A sărit să o bată pe Bianca doar pentru că bruneta era legată cu cătușele de fostul ei iubit, Iancu Sterp. Imediat au intervenit concurenții din casă ca să le despartă și să o potolească pe Roxana care își pierduse cumpătul. Tânăra concurentă de la Puterea dragostei a înjurat și a făcut foarte urât, a urlat ca Bogdan Mocanu să vină odată în casă și să-l elibereze pe Iancu din cătușele cu care îl prinsese de Bianca.

Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

Luată de val, Roxana a vrut să arunce cu un ghiveci de flori, apoi, i-a aplicat o lovitură lui Jador. Hamude și ceilalți concurenți au rămas șocați: "Ce capac i-a dat lui Jador!", au povestit ei apoi.

Roxana a plecat apoi din casă, s-a retras în culise și a amenințat că iese din emisiune. Fetele rămase în casă au comentat ieșirea ei și au dezvăluit că Roxana ar fi vrut să o lovească și pe Thalida.

Citeste si: Andreea Mantea a împodobit bradul în mijlocul verii! Andreea Mantea și Mihai Mitoseru vor merge în acest weekend la o nuntă, la țară, la ”Se strigă darul”

Citeste si: Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte acum câteva zile! Fostul iubit al Andreei Mantea a trecut prin clipe teribile:„Era să mă pierdeți!"

Citeste si: Puterea dragostei 6 iulie. Roxana eliminată înainte de finală?! Andreea Mantea îi va arăta cartonașul roșu?

Cu lacrimi în ochi, la testimoniale, Bianca a povestit că îi este foarte teamă de Roxana. "Sper ca ceea ce a făcut Roxana să fie doar de televizor, nu concep ca o persoană să atace așa pe cineva. L-a lovit și pe Andy. Dacă eram afară, probabil fugeam. Dar aici în casă a avut cine să mă ajute. De aceea am teama de la hotel! Nu știu cum ar putea reacționa dacă se va întâmpla ceva între noi și la hotel", a spus Bianca.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate