Scandal! Gestul controversat pe care l-a facut Salam din dragoste pentru Roxana. Vecinii au luat foc si s-au revoltat la culme!

Se ingroasa gluma! La cateva zile dupa ce WOWbiz.ro a publicat o serie de amanunte din interiorul cuplului Florin Salam- Roxana Dobre, in care un cititor venea cu argumente si spunea ca manelistul isi neglijeaza copiii din cauza logodnicei lui, iata ca apar noi informatii despre ceea ce se intampla in familia artistului.

Distribuie pe:

Autor: Diana Marin

fara descriereFlorin Salam urmeaza sa se casatoareasca anul viitor cu logodnica sa, RoxanaIar situatia pare sa nu fie deloc roz, de curand, Florin Salam cadorisind-o pe mama logodnicei sale, Roxanei Dobre, cu un dar de nepretuit. fara descriereEste vorba despre masina regretatei Fanica, sotia manelistului care s-a stins in 2009, la doar 27 de ani, din cauza unor complicatii aparute pe fondul unei ciroze hepatice, autoturism pe care, mai nou, a ajuns sa-l conduca viitoarea soacra a lui Florin Salam. fara descriereFlorin Salam impreuna cu cei doi copii ai sai: Betty si Dany“Masina Fanicai este condusa acum de mama Roxanei Dobre. Ea (n.r. Roxana) nu are carnet de conducere si nu stie sa sofeze, asa ca atunci cand vrea sa plece undeva o ia pe maica-sa cu ea si pe un prieten. Zilele trecute i-am vazut cum mergeau toti trei cu masina Fanicai. Nu mai e cine stie ce masina, e destul de veche de acum, dar e buna si pentru copiii avea o valoare sentimentala. Cred ca Florin s-a grabit cand a facut gestul acesta, cand i-a dat pe mana viitoarei soacre masina fostei neveste. Macar in memoria regretatei si tot ar fi trebuit sa o pastreze si sa nu o instraineze”, ne-a scris pe adresa [email protected] un vecin care locuieste pe aceeasi strada cu manelistul.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate