Scandal în cadrul școlii online! Gestul șocant făcut de o profesoră din București: „Aveţi la dispoziţie 15 minute!”

O profesoară din București le-a dat elevilor săi un test fulger la ora 22:41.

Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

 

Caz revoltător în școala online! O profesoară de economie de la Colegiul Național „Hermes” din Capitală le-a dat un mesaj elevilor săi, la ora 22:41 noaptea, în care i-a anunțat că mai au nevoie de note, așadar, ei trebuie să dea în acel moment un test, care trebuia să fie gata în 15 minute.

„Având în vedere că toată lumea trebuie să aibă 3-4 note, vă rog pe toţi să daţi testul online, accesând linkul de mai jos. Fiind contra cronometru, aveţi la dispoziţie 15 minute. Succes!”, este mesajul transmis de profesoara de economie.

Citeste si: Responsabilul OMS în Europa recomandă ca școlile să rămână deschise: „Nu ne putem permite o generaţie pierdută din cauza COVID-19”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Elevii au fost luați pe nepregătite, în contextul în care mulți dintre ei nu l-au susținut pentru că dormeau. Câțiva elevi și-au luat inima în dinți și i-au reproșat cadrului didactic că este ora 11 noaptea și au întrebat când trebuie, mai exact, rezolvat testul. 

„Bună seara. Doamnă, este ora 11 (noaptea), majoritatea dorm la ora aceasta. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar acum trebuie rezolvat?”, a fost unul dintre răspunsurile primite de profesoară.

scoala online
Mesajul trimis de profesoară[Sursa foto: Antena 3]

Scandal în mediul online! Cum a explicat subsecretarul în Ministerul Educației întreaga situație

Gestul extrem al profesoarei a încercat să fie explicat de Jean Badea, subsecretar în Ministerul Educației.

El a încercat să-i ia apărarea profesoarei și să susțină că testul trebuia rezolvat în următoarea zi.

„Sunt 15 minute din momentul în care fiecare elev pornește testul. Presupun ca este vorba despre un test care urma să fie susținut ziua următoare”, a scris Jean Badea, pe Facebook.

Replica i-a fost dată imediat de Alexandru Rădulescu, fost preşedinte al Asociaţiei Elevilor din Bucureşti.

Acesta a postat o fotografie cu testul efectuat de unul dintre elevi, dovadă că trebuia să fie susținut în seara respectivă. „Nu, domnule Badea, ăsta e sistemul pe care nu îl supravegheați. Asumați-vă că ați eșuat în ceea ce privșește educația online, este răspunsul lui Alexandru Rădulescu.

scoala online
Dovada că elevii au susținut testul la ora anunțată de profesoară

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies