Stiri

Scandal în cimitir! Doi bărbaţi au agresat un preot, apoi au lovit un poliţist

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Scandal în cimitir! Doi bărbaţi au agresat un preot, apoi au lovit un poliţist

Un preot din Moreni, judeţul Dâmboviţa, a sesizat, joi, Poliţia, după ce a fost agresat verbal de două persoane care efectuau o lucrare la un mormânt în incinta cimitirului din localitate. Agresorii au lovit şi un poliţist, care a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Potrivit unor surse din Poliţia Română, echipajul de poliţie s-a deplasat la locul indicat de preotul din Moreni şi i-au identificat pe cei care l-au agresat verbal pe omul bisericii. Este vorba de doi localnici, tată şi fiu, care, potrivit surselor, făceau o lucrare la un mormânt.

În timp ce poliţiştii încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, l-a agresat pe unul dintre poliţişti. Atunci, agentul de poliţie a executat un foc de avertisment, în plan vertical.

Întrucât au cei doi bărbaţi au refuzat să se legitimeze, ei au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Moreni pentru audieri.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru ultraj.

sursa

WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingoicon video

Titlu secțiune

Titlu secțiune