Scandal in familia Clejanilor! Viorica vrea sa se opereze ca sa slabeasca! "O sa ma ingras atat de tare incat o sa te sufoc" -Ionita nici nu vrea sa auda

Viorica de la Clejani este dispusa sa faca orice ca sa slabeasca si se gandeste sa se opereze. Ionita insa nici nu vrea sa auda.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereInvitati la emisiunea lui Maruta, Viorica si Ionita de la Clejani s-au certat in direct. Ea vrea sa isi opereze stomacul ca sa manance mai putin, dar el nici nu vrea sa auda de asa ceva.

fara descriere"Nu sunt de acord cu propunerea ta de a te opera. Mai bine nu mai cumparam porc si tii dieta", a spus Ionita.

"Hai, mai! Nu vrei sa fiu si eu 90-60-90? De vreo 2 luni de zile rabd foame, am incercat sa tin dieta ca el. Sa mananc sfecla si nuci.. Nu pot. Eu slabesc greu, am altfel de metabolism! Ce facem aici? O sa te sufoc, Ionita", a spus Viorica de la Clejani.

"Uite iti propun ceva! Tu iti pui par, eu imi tai stomacul. Amandoi o sa intinerim. Eu iti spun, nu imi mai place asa de tine. Trebuie sa iti pui par. Imbatranesti! Ai riduri, si eu am. M-am ingrasat ca m-ai tinut pe picior mare", a spus Maruta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate