Scandal în închisoarea din Costa Rica! Plângerile Elenei Udrea i-a scos din minţi pe cei de la penitenciar

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Reprezentanţii penitenciarului din Costa Rica au reacţionat, după ce în presa din România au apărut mai multe ştiri în care se spune că Elena Udrea şi Alina Bica trăiesc în condiţii groaznice în închisoare. Autorităţile din Costa Rica au pus-o la punct pe Elena Udrea şi au dezvăluit care sunt adevăratele condiţii din puşcărie.
 
"Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a spus Laura Vicol, avocata Alinei Bica. 
 
"Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane şi nu e supraaglomerat. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie sau să îşi cureţe patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta.", a declarat directorul în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru lateja.cr.
 

 

 
"Există o zonă exclusivă pentru femeile care se pregătesc să nască, sau care au născut, paturi pentru copii. Pot sta acolo alături de copiii lor până când aceştia împlinesc trei ani. E curat, sunt pătuţuri, scutece, asistente medicale, au o atenţie specială din partea personalului.", a continuat Jose Luis Bermudez. 
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: