Scandal in jurul unui club din Bucuresti! Va face petrecere de Revelion, chiar daca nu are autorizatie ISU! Patronii spun ca au totul in regula, oficialitatile nu!

ISU Bucuresti a decis sa inchida cinci localuri din Bucuresti, localuri care nu detineau autorizatie ISU, dar care doreau sa organizeze petreceri in seara de Anul Nou.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDintre cele cinci, doar doua au remediat deficientele, doua au decis sa se inchida, in timp ce ultimul club doreste sa continue cu petrecerea de Anul Nou, chiar daca nu are autorizatie.

ISU a emis si un comunicat in acest sens si le spune patronilor sa se astepte la repercursiuni. "Avand in vedere intentia manifestata in spatiul public de catre un operator economic, caruia i s-a dispus masura de oprire a functionarii conform prevederilor Hotararii Guvernului Romaniei nr. 915/2015, de a organiza un eveniment cu public in data de 31.12.2015 in respectiva locatie, inspectorii de prevenire ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii" Bucuresti-Ilfov se vor deplasa astazi la sediul social si la punctul de lucru pentru atentionarea administratorului asupra prevederilor legale care interzic continuarea activitatii si implicit organizarea evenimentului.

Facem precizarea ca acestui operator economic i s-a ridicat sigiliul in data de 04.12.2015 in baza unui proces verbal, avand in vedere solicitarea scrisa de a li se permite accesul in interior pentru remedierea deficientelor care au stat la baza opririi functionarii.

Conform Legii 307/2006 de aparare impotriva incendiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, articolul 43, punctul 2), continuarea activitatii, dupa ce s-a dispus de catre organele de control oprirea functionarii ori utilizarii constructiilor sau amenajarilor, constituie infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati si se pedepseste potrivit articolului 348 din Codul Penal."
, se arata in comunicatul celor de la Inspectoratul de Situatii de Urgenta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate