Scandal in muzica autohtona! Dupa ce trupa Amadeus a acuzat “Hypnotique” ca i-a furat piesele, reactia celor atacati nu a intarziat sa apara. “Este caraghios ca un impresar sa aiba pretentii ce fel de muzica sa contina piata”

Impresarul de la “Amadeus” , Marius Beju, a avut, duminica, o reactie negativa la adresa trupelor care interpreteaza aceleasi piese ca si formatia pe care o manageriaza. Mai mult, el a mers pana intr-acolo incat a afirmat ca fetele de la celelalte formatii sunt “imitatii” si “induc publicul in eroare”.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAmadeus isi ataca rivaliiSuparat, managerul trupei “Hynotique” a tinut sa ii dea replica. “Piesele care reprezinta portofoliul grupului "Hypnotique" se pot asculta si viziona pe site-ul oficial al formatiei si nu cuprind nici macar o piesa din repertoriul cvartetului Amadeus! Melodiile sunt orchestrate si inregistrate pe baza unor contracte exclusive, in studioul domnului Andrei Kerestely (una din ultimile piese/Cover, scoase de Amadeus, intr-o interpretare foarte reusita, Hypnotique a inregistrat-o cu luni de zile in urma!). Este caraghios, ca un IMPRESAR sa expuna idei sau pretentii la ce fel de muzica trebuie sa cuprinda piata!” , a spus Adrian Stefanescu, managerul trupei.

fara descriereIar Hypnotique reactioneaza durMai mult, acesta vorbeste si despre importanta formatiilor instrumentale pe piata muzicala. “Referitor la sublinierea ca trupa “Amadeus” este solicitata la evenimente deosebite, bravo lor! Insa, “Hypnotique” nu a facut caz de faptul ca a evoluat in concerte la invitatia marelui pianist Richard Clayderman, la invitatia marelui ghitarist american STEVE VAI sau a inchis Gala Festivalului International din Malta. Eu inteleg ca destramarea recenta a trupei “Amadeus” se simte, dar nu dispera ..... impresarule !”, a conchis Adrian Stefanescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate