Scandal in muzica populara: preotul Pomohaci, acuzat ca i-a furat piesa Valeriei Peter-Predescu. Vezi ce au spus judecatorii!

Preotul Cristian Pomohaci, care este si cantaret de muzica populara, a castigat procesul pe care fiul Valeriei Peter-Predescu i-l intentase, acuzandu-l ca a furat o piesa de la mama lui.

Cristian Pomohaci este si cantaret si preot
Autor: Radu Constantin

Cristian Pomohaci este si cantaret si preot Nicu, fiul regretatei Valeria Peter Predescu l-a reclamat pe Pomohaci in justitie pentru ca a cantat piesa „Cant la lume ca mi-i draga”, fara acordul lui, ca mostenotor al drepturilor de autor ale mamei sale. Nicolae Predescu a cerut daune totale in valoare de un leu, insa instanta i-a respins cererea. Culmea este ca Pomohaci nu s-a prezentat la nici una dintre infatisari.

Valeria Peter Predescu a murit in 2009

Cristian Pomohaci a ajuns celebru pentru apetitul sau aproape de necontrolat pentru scena, in conditiile in care superiorii sai pe cale ierarhica din Biserica Ortodoxa Romana l-au pus sa aleaga intre viata de preot si cea de artist. Cu o luna in umra, el a mai primit o „urecheala” din partea sefilor sai pentru ca a aparut la emisiunea lui Maruta de la PRO TV si a a facut pe criticul de moda pentru Bianca Dragusanu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies