Scandal inainte de sarbatori! Iulia Albu, atac dur la fostul sot! Jurata “Bravo, ai stil!” are o urare speciala pentru Mihai in acest sfarsit de an | EXCLUSIV!

E armonie in majoritatea caselor, familiilor, acum, inainte de sarbatori. Numai la Iulia si Mihai Albu, nu!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriere Printre shooting-uri pentru brand-uri de renume, pregatiri pentru demararea sezonului 2 al emisiunii "Bravo, ai stil!", in cadrul careia este jurat, propria rubrica de la "WOWbiz", "WOW sau Bau Bau", lansarea noii linii de bijuterii, a noului site, si timpul dedicat micutei Mikaela, Iulia Albu s-a trezit cu un "cadou" neasteptat de Sarbatori. Vedetei i-a sarit tandara dupa ce a citit in presa ca vecinii ei de bloc o barfesc ca ar avea datorii la buticul de langa locuinta. (Afla AICI pentru ce se razboiesc Iulia si Mihai Albu in tribunal)

Criticul de moda banuieste ca unul din vecini este chiar fostul ei sot care a mai facut declaratii pe acest subiect, si-n trecut. fara descriere

Mai exact, jurata “Bravo, ai stil!” ar achizitiona produse de la magazinul de langa locuinta, si nu le-ar achita, ci le-ar trece pe un caiet de datorii, specificand vanzatoarei ca le va plati fostul ei sot, Mihai. Cei doi s-au despartit de aproximativ trei ani insa locuiesc in acelasi bloc, doar ca la etaje diferite, asta de dragul fetitei lor, Mikaela, ca micuta sa-i aiba aproape pe ambii parinti. De la magazinul de langa imobil fac cumparaturi amandoi, insa doar Mihai ar plati, nu si Iulia, care ar cere sa fie trecuta “pe caiet”. (AICI vezi ce gest emotionant a facut Iulia Albu, in prag de sarbatori, cand a vizitat-o pe Mama Zina, la azil)

fara descriere “Este ridicol sa citesc la infinit acelasi articol care culmea nu contine nicio urma de adevar. Nu vreau sa fac nicio referire la fostul meu sot, nu-mi doresc nicio asociere de imagine cu el, din niciun punct de vedere. Ii doresc succes in cariera si-n tot ce-si doreste el si o campanie de PR decenta pe viitor, care sa nu aiba ca obiect promovarea brandului sau prin asociere cu mine. Eu nu fac niciun fel de cumparatura de la buticurile invecinate locuintei mele, dar recunosc ca uneori imi beau cafeaua dimineata cu Mihaela (una din vanzatoarele de a buticurile apropiate blocului – n.r.) si cateva vecine care de asemenea isi duc copiii la aceeasi scoala cu Mikaela. De la magazinul la care se face referire nu cumpar decat baterii, pe care le achit intotdeauna cash, pentru jucariile Mikaelei, pentru telecomanda si fireste pentru spoturile care-mi lumineaza accesoriile din dressing. Se simte parfumul sarbatorilor in aer, iar dupa un an incarcat de campanii, filmari, si proiecte ce vor deveni publice in 2017 ar fi momentul cred sa incercam, daca nu putem fi mai buni, macar sa fim onesti si asumati. Va pupa, cu drag si drac, Domnita de Alba", a declarat jurata "Bravo, ai stil!" pentru WOWbiz.ro. fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate