Scandal între Andreea Arsine și Nicoleta Luncă! Cine are dreptate? „Este o strategie pentru a intimida adversarul”

Faimoasa Andreea Arsine și Războinica Nicoleta Luncă au ajuns la schimburi dure de replici la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nicoleta Luncă și Andreea Arsine au ajuns la schimburi dure de replici după ce Războinica a spus despre Faimoasă că ar fi arogantă. Concurentele au ajuns să se certe de față cu toată lumea.

„Ea de fel nu e o fire certăreață. Dar se pare că i s-a umplut paharul. De la bun început au fost certuri cu Faimoasele. Și la Exaball a fost împinsă și i s-a ciobit dintele. Se pare că a răbufnit. Ea este o fire calmă, dar s-au adunat dorul de casă și condițiile de acolo”, a spus mătușa Nicoletei.

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

„Nu cred că a provocat-o. Probabil există o rivalitate între ele, tot joacă una cu alta. Eu nu am cunoscut-o sub presiune, o știu în viața de zi cu zi ca pe o fată de treabă, educată”, a spus Mirel Drăgan despre Andreea Arsine. „Poate fi și o strategie din partea Războiniciei. Sunt normale aceste tensiuni, dar nu le încurajez. Ambele au greșit, nu numai Andreea sau numai Războinica. Vă spun din experiență că acolo sunt mulți factori. Din ce am văzut, și Nicoleta a fost foarte arogantă”, a mai spus el.

fara descriere

„Toate fetele au declarat că Andreea are o aroganță în ea. Probabil este o strategie pentru a intimida adversarul”, a adăugat mătușa Nicoletei.

Citeste si: Ana Maria Stamen, transformare spectaculoasă! Cum a apărut fosta Războinică în platoul FanArena! O recunoști?

Citeste si: Exatlon 11 februarie. Diagnostic crunt pentru Costin Gheorghe, după accidentare: „Tot piciorul e negru”

„Femeile sunt mai bătăioase, reacționează mai repede și își asumă mai puțin. Noi femeile spunem și apoi ne retragem. Conflictul respectiv mi se pare unul normal, dar nu mi se pare normal cum au început să vorbească. A fost jignită Andreea, care are o vârstă. Nu crede că trebuie să se ajungă la exprimarea asta”, a criticat-o Ana Otvoș pe Nicoleta. „Astea sunt frustrări care se acumulează. Cu siguranță și Andreea a spus ceva, și Nicoleta a spus ceva și s-au adunat frustrări”, a adăugat fosta Războinică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate