Scandal intre membrii CNA din cauza Biancai Dragusanu si a Antenei Stars! Vezi unde s-a ajuns din cauza reality-showului roscatei!

Narcisa Iorga, membra CNA, a declarat ca nu este de acord cu decizia Consiliului National al Audiovizualului de a nu apropa proiectul Antena Stars din cauza reality-show-ului cu Bianca Dragusanu.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Eu pot vorbi în numele meu. Eu pot să vă spun ce am eu împotrivă, iar Laura Georgescu, cea care a motivat că nu votează pentru că moderează Bianca Slav, este decizia dumneaei. (...) Eu nu sunt de acord cu schimbarea structurii programelor în divertisment 100%", a spus Narcisa Iorga pentru ring.

"După ce am aflat decizia CNA, am izbucnit în plâns. Nişte oameni inteligenţi cum sunt la CNA au idei preconcepute despre un om şi un proiect pe care nu le cunosc. Emisia mea, un vis care îmi doresc să devină realitate, conţine o bază de date de informare şi educare, experienţe personale, greşeli prin care am trecut şi care nu vreau să se mai repete. Nu sunt un model. Mă abordează copile de nouă ani care poartă lentile de contact doar ca să fie ca mine... Mă abordează femei care se înfometează... Le spun că nu e bine. Informez, nu dezinformez oamenii!", s-a plans Bianca Dragusanu ieri.

"Dacă dvs. credeţi în autodepăşire... Trebuie să parcurgeţi legea şi codul audiovizualului. Până când nu mă asigur că, în calitate de gazdă, veţi cunoaşte aceste legi, nu puteţi. Trebuie să ne asiguraţi că demnitatea femeii nu e terfelită. Luaţi lecţii de jurnalistică şi de dicţie!", i-a spus roscatei presedinta CNA, Laura Georgescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate