Scandal între prieteni. Şumudică l-a atacat pe Rednic: "Ciocul mic, Mircică, vezi-ţi de treaba ta"

E scandal între Marius Şumudică şi Mircea Rednic, foşti colegi de echipă la Rapid. Şumudică a fost deranjat că Rednic a vorbit despre el.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Şumudică nu l-a menajat deloc pe fostul lui coleg de echipă, legându-se şi de faptul că antrenorul lui Dinamo colaborează cu fiica lui, impresara Luana Rednic.

"Cred că este singurul manager din România la ora actuală, face şi desface şi la transferuri şi peste tot, a găsit şi mediul propice, în momentul de faţă. Împreună cu fata dânsului, cu care lucrează foarte bine în ultimul timp am văzut.

Ce să facem, trebuie să ne apucăm să aducem familiile aproape de fotbal, că asta este reţeta succesului. Dacă poţi să le faci pe toate, fă-le pe toate, trei în unu, ca nessul!", a declarat Marius Şumudică.

"Eu n-am nimic cu el, mai sunt ironic câteodată, dar mă deranjează că vorbeşte de mine când nu ştiu dacă ar avea vreun motiv să vorbească de mine. Dacă se uită un pic în spate, i-am dat câte patru, săracul, şi au băut ai mei până la şase dimineaţa, când am luat campionatul cu Astra. Şi i-am bătut şi când am băut până la şase dimineaţa, băuse Morais vreo 18 beri, săracul, şi a dat şi gol. Mai bine ciocul mic, Mircică, vezi-ţi de treaba ta şi nu mai vorbi nici de Luţu 1, Luţu 2, nici de Şumudică, nici de cine mai e!", a mai spus Şumudică.

Şumudică a fost deranjat fiindcă Rednic a spus că fostul antrenor al Astrei a avut un buget important de transferuri în acest an la Al Shabab. "Şumudică se plângea la cinci milioane, eu am avut zero euro. Toţi jucătorii au venit gratis, nu i-am transferat eu. Nu am avut buget la echipă. Chiar era amuzant când vedeam 15 milioane pentru Tănase şi noi... Săracii jucătorii toţi care au venit au venit liber.

Echipa n-a fost făcută de mine acolo. El la cinci milioane se plânge… Eu ce să mai zic?", a spus Rednic, declaraţie care a declanşat atacul lui Şumudică.

Rednic l-a şi ironizat pe Şumudică după ce acestuia din urmă i s-a făcut rău în Arabia Saudită. "I s-a făcut rău. Dar şi-a revenit repede, că după zece minute era la telefon. Preşedintele care a venit acum e foarte bogat şi sunt sigur că din iarnă vor face transferuri.

În Arabia problema este dacă te prinde iarna. Poate de-aia i s-a făcut rău, că ştia că dacă nu câştigă… Da, dar n-a spus că a jucat în zece oameni echipa adversă", a mai spus Mircea Rednic.

 

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal pe Otopeni! Wizz Air şi Ryan Air riscă să fie grav sancţionate! Au crescut taxele şi au modificat dimensiunile pentru bagaje, iar pasagerii sunt revoltaţi

Scandal în închisoarea din Costa Rica! Plângerile Elenei Udrea i-a scos din minţi pe cei de la penitenciar

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Florin Busuioc a uimit toată România! Totul s-a întâmplat în direct la PRO TV. Incredibil ce a putut să spună

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Florin Busuioc, plătit regește de Pro TV! Rubrica meteo îi poartă noroc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies