Scandal intre trustul Intact si CNA, in direct la TV! Totul a pornit de la Bianca Dragusanu! "Domnisoara asta sa invete legile, apoi sa vina sa ceara licenta!" - Reactia roscatei este dementa!

Astazi, Bianca Dragusanu a primit o veste extrem de proasta, iar emisiunea ei care urma sa fie difuzata la noul post, Antena Stars, nu va avea loc.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereLaura Georgescu, membru CNA a decis sa nu voteze acordarea licentei pentru acest rebranding. Mai mult, doamna Georgescu a fost in direct la emisiunea Simonei Gherghe si a spus care sunt motivele pentru care nu si-a dat acordul.  "Noi avem o traditie in materie de televiziune pe care nu o au alte popoare. In primul rand, doamna Dragusanu, trebuie sa parcurgeti codul audiovizualului din Romania. Eu, pana nu ma asigur ca dumneavoastra, in calitate de gazda a unei emisiuni, nu votez.", i-a spus Laura Georgescu roscatei.

Bianca i-a raspuns si a spus ca momentan chiar nu stie legile si ca nici nu e capabila sa tina o emisiune live, dar e dispusa sa invete. "Eu va promit ca pot invata si ca ma pot prezenta la orice examen si il voi lua. Sunt o femeie care vrea sa isi depaseasca conditia. Momentan fac o emisiune inregistrata pentru ca, in momentul de fata, nu sunt capabila sa realizez o emisiune live.", a spus ea.

Laura Georgescu a continuat. "Trebuie sa o trimiteti in State, sa invete, sa devina un om de televiziune adevarat si apoi are voie sa faca ce emisiune vrea. Eu nu sunt de acord ca un model ca ea sa scoleasca pe la TV vreo alte 24 de tinere. Asta nu e educatie", a mai spus membrul CNA.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate