Scandal la concertul de aseara al cantaretei Kat deLuna!Vedeta americana a sustinut ca i s-a facut rau ca sa scurteze durata spectacolului de la Bucuresti. Cand a auzit de Salvare, si-a revenit brusc

Cantareata Kat deLuna a facut show aproximativ 20 de minute in recitalul pe care l-a sustinut aseara intr-un club din Regie, dupa care a parasit brusc scena. Ce a urmat ? Un alt show pe cinste in culise.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Platita cu bani grei pentru a sustine doua concerte in Romania, printre care si-a facut loc intamplator sau nu si o filmare de videoclip  cu Costi Ionita, cunoscuta artista americana Kat DeLuna a avut parte de un debut controversat pe scena clubului Princess din Regie.

Imbracata destul de sumar, cu un posterior extrem de proeminent, artista a debordat de energie, reusind sa ridice in picioare clubul umplut pana la refuz joi seara. Americanca a dansat pe mesele clientilor, pe altii i-a scos pe scena, intr-o coregrafie ad-hoc, si una peste alta spectacolul a fost pe masura. Exact in momentul in care audienta era in extaz, Kat deLuna a parasit scena in fuga luandu-si un «la revedere » scurt  de la cei prezenti. Desi durata recitalului stipulata in contract era mai mare, artista a stat pe scena fix 20 de minute. Show-ul a continuat insa in culise. Organizatorii i-au reprosat staff-ului canteretei ca a plecat prea devreme, dar acestia au motivat intreruperea brusca a spectacolului prin faptul ca lui Kat DeLuna i s-a facut rau! Pentru a proba acest lucru, angajatii clubului au vrut sa cheme Salvarea, moment in care sexoasa blonda si-a revenit brusc si a inceput sa se pozeze cu fanii sai !

Un alt amanunt interesant. Costi Ionita a lipsit de la concertul lui Kat deLuna. A fost prezenta in schimb Roxana Raducu, castigatoarea concursului Miss Sport. Absenta celui poreclit mai nou «Puff Daddy de Romania » a fost pusa pe seama interpretarilor care s-ar mai putea naste, dupa ce Costi si Roxana au fost surprinsi impreuna de paparazzii WOWbiz la inceputul acestei saptamani, la ziua artistei americance sarbatorita la Ploiesti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate