Vedete

Scandal la Fashion Winter Festival! Castigatoarea titlului de “Miss Diamond”, contestata de  juriu!  

Surpriza la Fashion Winter Festival de la Brasov! In a doua seara a evenimentului a avut loc, ca in fiecare an, concursul “Miss Diamond”, in urma caruia s-a desemnat cea mai frumoasa femeie din Romania, ce va reprezenta tara noastra la competitia mondiala din Tunisia.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Lavinia Grigore a primit...coronita si zambeste pe podium triumfatoareDupa cele trei probe, tinuta de zi, tinuta de seara si costum de baie, a castigat… Lavinia Grigore, o tanara superba din Campulung Muscel, care, culmea, nu era printre favorite! Mai mult, la anuntarea titlului, asistenta a fost surprinsa, intrucat membrii juriului ar fi vazut pe altcineva drept diva noptii! Toti au dat note de trecere pentru brasoveanca de 23 de ani Denisa Mladin si…o tanara de 17 ani din Arad, Tirsin Bianca!

A defilat pe scena ca ...o regina in tinuta Andreei DogaruDaca pentru Denisa (ocupanta locului doi), nimeni nu a dat nicio explicatie de ce ar fi iesit din carti, ei bine, in privinta adolescentei Bianca (clasata a treia), motivarea ca a pierdut titlu a fost una de…neinteles.

Bianca Tirsin a pierdut titlul din cauza varstei!!!Organizatorii au argumentat ca aradeanca nu a luat “coronita”, pentru  ca abia a implinit 17ani  in ianuarie, iar in regulamentul international se stipuleaza ca daca nu are 18 ani (n.r. de ce a participat la competitia interna?), nu poate primi derogare de participare la finala mondiala!!! In atari conditii, s-a mai dat inca explicatie, aceea  ca o vor trimite pe Bianca Tirsin la un alt concurs de miss, de data aceasta “Miss Globe”, dar la anul, atunci cand va fi majora, bineinteles, daca si ea va mai participa in concurs!!!

Galerie foto