Scandal la început de an între doi cântăreți! Ce au de împărțit Abi Talent și Alex Velea? „Altfel îți dădeam un capac”

Un scandal neașteptat a izbucnit între Alex Velea și Abi Talent.

Distribuie pe:

fara descriere

"Regele României", după cum s-a autointitulat Abi, le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut cu faimosul cântăreț Alex Velea.

După relatările făcute pe Instagram, Abi a vrut să îi transmită un mesaj și lui Alex Velea. 

Citeste si: Un tată de 22 de ani din Iași a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a spânzurat

Citeste si: Gheorghe Dincă poate fi eliberat! Cât timp mai au procurorii la dispoziție

Citeste si: Un preot face haz de necaz! A scris 12 reguli amuzante de primit popa cu crucea: „Dacă vrei să faci senzaţie, îl primeşti în prosopul de baie”

fara descriere

Ce a vrut să îi facă Alex Velea în mijlocul mall-ului

”M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. 'Am auzit că ai vorbit prost despre mine. E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac'. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Până acum Velea nu a declarat nimic despre acest incident, ba mai mult, refuză să bage în seamă acest gen de comentarii răutăcioase. El se concentrează pe viața de familie pe care o are alături de copiii săi și de iubita lui, la fel de faimoasă, Antonia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate