Scandal la morga din Bacau, cu soferul unei masini funerare: "Asa cari tu covidu'? Tu ne imbolnavesti pe toti!"

Schimb de replici intre un barbat din Bacau si soferul unei dube care trebuia sa transporte un pacient decedat de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

scandal-morga-bacau-coronavirus


In articol:

Scandal la morga din Bacau, dupa ce un barbat a vazut cum arata duba care prelua o persoana decedata din cauza infectiei cu coronavirus.

Masina funerara nu respecta conditiile de igiena impuse, riscand sa imprastie virusul. Un barbat a scos telefonul si a filmat, iar soferul dubei a incercat sa-l alunge.

Schimb de replici cu soferul unei dube care cara pacienti decedati de coronavirus: "Asa cari tu covidu'? Tu ne imbolnavesti pe toti"

Scandal la morga Spitalului Judetean de Urgenta Bacau. Masina funerara care trebuia sa preia sicriul unui pacient mort de coronavirus a atras atentia pentru ca nu respecta conditiile de igiena, avand mocheta, nu platforma de aluminiu, pentru a putea fi dezinfectata corespunzator.

"Mocheta, geamuri. Asa pleaca covidu'! Asa cari tu covidu'? Tu ne imbolnavesti, ba, la morga aici, pe toti! Asta e masina de carat covid? Cu mocheta in spate se cara covidu' la Bacau", spunea barbatul care filma duba. Vezi video aici.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate