Scandal la nivel înalt: o elevă din Alba a rămas gravidă cu profesorul de religie!

Este scandal la nivel înalt în România. O elevă a rămas gravidă cu profesorul de religie! Cum a fost posibil acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este scandal la nivel înalt în țara noastră. O elevă a rămas gravidă cu profesorul de religie de la școală. Dascălul ar fi primit un rezultat pozitiv al testului de paternitate.

Întreaga scenă a avut loc în comuna Arieșeni, județul Alba. Primarul comunei, Marin Jurj, cunoaște acest caz încă de anul trecut. A revenit în atenția sa întreaga situație, după ce copilul s-a născut.

Citeste si: Doliu în televiziune! Blanca Lucia s-a sinucis

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, amenințată de Simina! ”O să fac eu publice pozele cu tine goală”

Citeste si: O româncă a țepuit un american de 600.000 de euro! Roxana era maestră în arta seducției, iar bărbatul i-a intrat imediat în grații

„E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu știu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la școală anul trecut, s-a făcut o comisie și am înțeles că s-au așteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit (rezultatul testului de paternitate – n.r.) și se pare că a ieșit că este tatăl copilului. Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuiește aici, nu știu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamație la poliție nici anul trecut și am înțeles că testul de paternitate a fost cerut și făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să mușamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administrație al școlii”, a declarat, marți, pentru Mediafax, primarul comunei Arieșeni, Marin Jurj.

Profesorul de religie are aproape 50 de ani, este văduv și nu profesează ca preot.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate