Scandal la ”Puterea Dragostei”: Adrian şi Rafaela dau cărţile pe faţă: ”Te fac să-ţi fie frică, ca să mă respecţi”. Andreea Mantea a intervenit imediat: ”Suficient, nu în faţa mea!”

Adrian şi Rafaela s-au certat în gala de această sămbătă, iar frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a intervenit imediat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

 

Rafaela şi Adrian, concurenţii din Casa Puterea Dragostei, s-au certat, iar frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a intervenit imediat pentru a stinge ”focul” dintre cei doi.

”Te fac să-ţi fie frică, ca să mă respecţi. În cazul fetelor, am observat altceva. (...) Ascultă-mă! Tu nu eşti femeie! Tu eşti o fată, o domnişoară, femeia e cea căsătorită. Nu înţeleg de ce plângi.

(...) Las-o fetiţo să termine, ia-ţi nişte pastile, nişte hormoni, steroizi”, a spus Adrian de la Puterea Dragostei.

”De ce te-ai purtat frumos toată săptămâna cu mine şi acum că ai auzit că vreau să plec te iei de mine? Uite ce urât vorbeşti cu o femeie! M-ai înjurat, am trecut peste! (...) Dacă erai bărbat, nu te comportai aşa cum te-ai comportat şi în gala trecută. Eşti un băieţel de 21 de ani. După plecarea mea o să se vadă cine ce este şi cum. Mă simt trădată, exact ce a făcut Mădălin săptămâna trecută, asta a făcut şi Adrian acum. Mulţi de aici m-au judecat, m-au criticat. (...) Nu sunt o pierzătoare dacă plec. Îmi doresc să plec să nu mă mai întorc în această emisiune”, a spus Rafaela, cu lacrimi în ochi.

”Adrian, suficient! Ai deja un cartonaş galben, îţi promit că ţi-l dau pe al doilea, personal! Şi opreşte-te din jigniri, nu în faţa mea, dacă aţi venit aici să faceţi circ, măcar nu în faţa mea”, a răspuns Andreea Mantea către Adrian. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anunţul făcut de Gabriela Firea! Trei spitale din Capitală vor fi mutate

Andreea Marin, prima fotografie cu burtica de gravidă! "O mămică norocoasă..."

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Germania trimite o undă de șoc în toată Europa. Merkel anunță dezastrul: Va fi prea târziu

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

”Naționalizarea” platformelor și a rețelelor sociale. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies