Scandal la ”Puterea Dragostei”: Adrian şi Rafaela dau cărţile pe faţă: ”Te fac să-ţi fie frică, ca să mă respecţi”. Andreea Mantea a intervenit imediat: ”Suficient, nu în faţa mea!”

Adrian şi Rafaela s-au certat în gala de această sămbătă, iar frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a intervenit imediat.

Autor: A.V.

 

Rafaela şi Adrian, concurenţii din Casa Puterea Dragostei, s-au certat, iar frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a intervenit imediat pentru a stinge ”focul” dintre cei doi.

”Te fac să-ţi fie frică, ca să mă respecţi. În cazul fetelor, am observat altceva.(...) Ascultă-mă! Tu nu eşti femeie! Tu eşti o fată, o domnişoară, femeia e cea căsătorită. Nu înţeleg de ce plângi.

(...) Las-o fetiţo să termine, ia-ţi nişte pastile, nişte hormoni, steroizi”, a spus Adrian de la Puterea Dragostei.

”De ce te-ai purtat frumos toată săptămâna cu mine şi acum că ai auzit că vreau să plec te iei de mine? Uite ce urât vorbeşti cu o femeie! M-ai înjurat, am trecut peste!(...) Dacă erai bărbat, nu te comportai aşa cum te-ai comportat şi în gala trecută. Eşti un băieţel de 21 de ani. După plecarea mea o să se vadă cine ce este şi cum. Mă simt trădată, exact ce a făcut Mădălin săptămâna trecută, asta a făcut şi Adrian acum. Mulţi de aici m-au judecat, m-au criticat.(...) Nu sunt o pierzătoare dacă plec. Îmi doresc să plec să nu mă mai întorc în această emisiune”, a spus Rafaela, cu lacrimi în ochi.

”Adrian, suficient! Ai deja un cartonaş galben, îţi promit că ţi-l dau pe al doilea, personal! Şi opreşte-te din jigniri, nu în faţa mea, dacă aţi venit aici să faceţi circ, măcar nu în faţa mea”, a răspuns Andreea Mantea către Adrian. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anunţul făcut de Gabriela Firea! Trei spitale din Capitală vor fi mutate

Andreea Marin, prima fotografie cu burtica de gravidă! "O mămică norocoasă..."

Secretul celor mai deliciosi carnati de casa. 3 retete de carnati de casa pentru Sarbatori

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies