Scandal la Puterea Dragostei între Andreea Oprică și Turcu din cauza lui Andy ”L-ai jignit! Prezintă un pericol pentru voi” Vom avea parte de o întoarcere bombă în show?

Andreea Oprică vorbește de câte ori poate la Puterea Dragostei despre Andy, pe care speră să-l revadă curând în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Andreea Oprică spune că discută mult cu Andy, își trimit mesaje, și că și l-ar dori în casă pentru a încerca să aibă o relație cu el. Andreea Oprică le-a spus celor din casă că nu-l votează pe Andy pentru a se întoarce la Puterea dragostei pentru că le e frică de el. ”Andy prezintă un pericol pentru voi, de aceea nu-l votați să vină aici”, le-a spus Andreea Oprică într-o emsiune, iar cel vizat în mod special a fost Turcu.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Andrei Poptelecan după ce acesta se laudă cu lucruri care nu s-au petrecut

fara descriere

De altfel, între Turcu și Andreea Oprică este o situație încordată de ceva timp. Iar zilele trecute, aceasta chiar l-a acuzat pe Turcu că l-ar fi jignit pe Andy și că acesta așteaptă scuze de la el.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei povestește cum a ajuns să colaboreze cu Lino Golden. Cine a fost omul de legătură?

”Sigur Andy o să te sune pentru că l-ai jignit și din câte știu eu, el nu ți-a greșit cu nimic. A zis Andy că vrea să vorbească cu tine că l-ai făcut că are burtică”, a spus Andreea Oprică.

Turcu, ironic a început să o îngâne. ”Ce să vorbesc eu cu Andy? Să-mi dea mesaj dacă vrea să vorbească”.

fara descriere

Însă se pare că amenințarea Andreei Oprică nu i-a picat prea bine lui Turcu, mai ales că acesta nu îl vrea în emisiune pe Andy. Surse din apropierea lui Turcu susțin că acesta își bate destul capul cu un alt concurent, Cătălin, care a pus ochii pe Roxana, ca să mai am aibă și un alt motiv de ceartă în show. Se pare însă că de ce ii e frică nu scapă! Sunt zvonuri că Andy este deja în Turcia și că foarte curând va intra în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Puterea Dragostei: Roxana, întrebată dacă îl vrea pe Cătălin! Ei au confirmat imediat

fara descriere

Andy se întoarce la Puterea Dragostei pentru Andrea Oprică?

Mai multe voci sustin că Andy s-ar intoarce la Puterea dragostei, după ce Andreea Oprica a plâns în emisiune pentru el și a spus că și-l dorește.

Oprica a discutat acest lucru și cu Roxana, care i-a spulberat însă șansele de a fi cu Andy. "Andy n-o sa vin aici și nici n-o sa facă cuplu cu tine", i-a spus atunci Roxana, care a fost prima iubită a lui Andy la Puterea dragostei. Însă, Andreea Oprică a contrazis-o dând de înțeles că știe ea ce spune. De altfel, sunt și bârfe cum că Oprică s-a întâlnit în afara emisiunii cu Andy. 

fara descriere

Duminică, 22 martie 2020, pe pagina de instagram a lui Andy a apărut o poză ce pare făcută chiar în Istanbul și toți fanii lui au fost încântați pentru că întoarcerea lui la Puterea dragostei ar putea să nu fie doar un zvon. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate