Scandal la urnele de votare din Grecia! Oamenii și-au pierdut răbdarea după ore de stat la coadă: „Vrem să votăm”

Un scandal a izbucnit în Grecia, unde oamenii au stat chiar și cinci ore în picioare, la coadă. Oamenii s-au revoltat așteptând să ajungă la urnele de votare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Românii din Atena, capitala Greciei, sunt revoltați. Cu toții s-au adunat de la primele ore ale dimineți penru că știu că votul lor contează și, deși nu sunt în România, își doresc un trai mai bun în țara pe care, mulți dintre ei, au părăsit-o de nevoie.

Coada imensă nu i-a descurajat pe cei care s-au trezit în dimineața zilei de 26 mai cu un singur gând, acela de a ștampila buletinul de vot și a-l introduce în urnă.

Citeste si: România votează! Vezi pas cu pas tot ce se întâmplă astăzi! Prezența la vot în fiecare oră! Cum votează diaspora

Citeste si: Reacția primarului Constanței după ce mama lui a ajuns de la secția de votare direct la cea de Poliție: „Regretă acest incident!”

Citeste si: Un român din Argentina a mers peste 700 de kilometri ca să voteze! Maximilian Dobrescu a condus cel puţin 8 ore ca să ajungă la secţia de votare!

fara descriere

Scandal la urnele de votare din Atena

Din nefericire, oamenii și-au pierdut răbdarea la un moment dat nemulțumiți de condițiile care le-au fost oferite și îngrijorați că nu vor mai reuși să-și exprime opțiunea.

Ajunși în fața secției de votare de la primele ore ale dimineții, oamenii care nici după 4-5 ore de așteptat la coadă nu au reușit să voteze, s-au revoltat. „Suntem de dimineață aici și încă nu am ajuns în față! Suntem cu copii mici aici, iar ambasadorul nu face nimic! O să spună că românii din străinătate nu au votat!”, spunea o femeie revoltată și ea, temându-se că nu va mai apuca să voteze înainte de închiderea secției.

Citeste si: Primele nereguli au fost deja semnalate la secțiile de votare! Mare atenție la acest detaliu, dacă nu vreți ca votul dumneavoastră să fie anulat

„Înainte erau urne multe, acum de ce sunt doar trei?!”, a strigat un bărbat.

La un moment dat, toți românii au început să strige în cor: „Vrem să votăm!”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate