Scandal la X Factor dupa auditia lui Christian Spridon (ex-Tarky)! S-a lasat cu vorbe grele in culise! "Nu mi-a placut cum am fost prezentat"

Christian Spridon (ex-Tarky) a ramas cu un gust amar dupa ce a incercat o revenire in forta pe scena la show-ul X Factor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Christian Spridon sustine ca a fost pus intr-o lumina nefavorbaila in timpul participarii la show-ul X Factor, care ar fi trebuit sa reprezinte momentul intoarcerii sale in lumea artistica.

Fostul concurent de la „Britain’s Got Talent” a postat ieri pe contul lui de socializare un mesaj in care spunea ca nu i-a placut deloc modul in care a fost prezentat pe post. „Am mai filmat o emisiune la Antena 1, unde am intalnit oameni minunati. Adica si productie si tot. Sper sa nu faca si ei materiale naspa, care sa nu-mi placa. Nu sunt asa cum am fost prezentat aseara. Nu mi-a placut nimic”, a scris Spridon pe contul lui de socializare.

 

Interpretul ar fi fost deranjat, se pare, de reporterita care la final l-a intrebat despre scandalul pe care l-a avut cu Mihai Traistariu, un subiect considerat de mult inchis de catre Spridon. Se pare ca intre cei doi ar fi existat un schimb destul de dur de replici, insa pe post momentul ar fi fost prezentat altfel decat s-a intamplat in realitate. In plus, nici atitudinea Deliei, care a minimizat aparitia lui Spridon la Britain’s Got Talent nu i-a picat bine lui Spridon.

 

Contactat de WOWbiz.ro, Cristian Spridon a refuzat sa comenteze pe marginea acestui scandal, spunand ca tot spus tot ce avea de spus pe Facebook.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: