Scandal la X Factor! Un concurent a inceput sa injure ca a dupa ce a fost dat afara de Banica Jr! "Ma ia la misto? Isi bate joc de mine?" - Vezi de la ce a plecat totul!

Si-a incercat de cinci ori sansa la X Factor Italia, dar nu a avut succes. A crezut ca poate da lovitura in Romania, iar visul a fost la un pas sa i se indeplindeasca.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAlessio Paddeu a fost ales de Banica sa faca parte din echipa lui inainte de dueluri, dar ultimul concurent, Sergiu Braga, a reusit sa incline balanta in favorea lui si sa ii ia locul italianului in preferintele lui Banica.

fara descrierefara descrierefara descriereImediat cum a aflat decizia, Alessio a iesit furios din platou si a inceput sa injure. "Imi spune cuvintele alea frumoase si dupa ma dai afara? In fata lui? Niciodata! Am dat ce aveam mai bun si el si-a batut joc! Ma ia la misto? Nu se poate, e o prostie, e la fel ca in Italia, o mizerie", a rabufnit acesta.

fara descrierefara descriereNici Horia Brenciu sau Delia nu au inteles decizia lui Banica si au ramas socati cand au auzit ca Alessio este dat afara din cadrul show-ului.

Tu crezi ca a procedat corect?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate