Scandal mare între fanii Mădălinei Manole: ”Am solicitat ştergerea paginii, va trebui să aştept 7 zile!”

Fanii Mădălinei Manole sunt grupaţi în diverse comunităţi, existând şi momente când admiratorii ”fetei cu părul de foc” se ceartă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Mădălina Manole s-a sinucis la 43 de ani, chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010, lăsând în urmă o mulţime de regrete, existând şi astăzi ideea că artista ar fi fost omorâtă. Grupaţi pe internet în diverse comunităţi, admiratorii celei alintate ”fata cu părul de foc” mai au momente când se ceartă pe teme dintre cele mai variate.

Acum două luni, administratorul unui cont de Facebook dedicat memoriei solistei a dezvăluit că a fost ameninţat doar pentru ”vina” de a duce mai departe amintirea favoritei lui. ”Doamne, ce am ajuns să trăiesc, să fiu blestemat prin acatiste că ţin memoria Mădălinei vie! Ameninţat cu moartea!”, a notat atunci Claudiu.

Din păcate, lucrurile au degenerat şi acum două zile tânărul a anunţat că pagina grupului de fani ai Mădălinei va fi închisă în curând: ”Am solicitat ştergerea paginii, va trebui să aştept 7 zile (în caz în care mă voi răzgândi). Vă mulţumesc pentru aprecierea dumneavoastră faţă de munca depusă!”. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Un celebru prezentator din România dă o veste bombă. A divorțat

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Mădălina Manole a cântat fără acompaniment la Mamaia şi după ce i se terminase banda!

Au aparut fotografii nestiute cu Madalina Manole! Vezi aici imagini de colectie cu regretata artista FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies