Scandal monstru  intre  “gemenii” din fotbal! Dacian Varga si Cristi Pulhac au fost la un pas de bataie!  S-au certat si s-au injurat ca la usa cortului din cauza unei femei!

Dacian Varga si Cristi Pulhac nu mai sunt prieteni. Cei doi s-au certat destul de rau din cauza iubitei lui Pulhac.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereCine s-ar fi asteptat ca Dacian Varga si Cristi Pulhac sa ajunga la “cutite”?! Cei doi se intelegeau ca fratii, isi faceau vacantele impreuna si erau nedespartiti in Bucuresti.  In acest moment insa, “gemenii” nu-si mai vorbesc, dupa ce s-au certat si s-au injurat in ultimul hal. Totul a pornit intr-o seara normala, cand Varga si Pulhac se aflau in oras, fundasul dinamovist fiind insotit si de iubita lui, Raluca Alexandrescu.

Scandalul a inceput in momentul in care Raluca, deranjata de o gluma de-a lui Varga, l-a facut pe acesta betiv. Nici  Dacian nu a ramas dator si o avut replica pe masura la adresa femeii. Fotbalistul de la Vaslui a jignit-o in ultimul hal pe iubita lui Pulhac . Nervos din cale afara ca prietenul sau vorbeste urat despre logodnica lui, Pulhac a sarit sa-l loveasca pe Varga, cei doi fiind cu greu calmati. De atunci, “gemenii” nu-si mai vorbesc deloc, evitandu-se atunci cand se intalnesc in oras.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate