Vedete

Scandal monstru la "Puterea Dragostei"! Andreea Mantea s-a ridicat şi a plecat: "Este groaznic ce se întâmplă aici!"

După ce Bogdan a fost protagonistul unor scene halucinante, în care a spart obiecte, petrecute după o ceartă cu Adrian, lucrurile nu s-au calmat între cei doi nici în această ediţie a show-ului "Puterea Dragostei" de la Kanal D.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Scandal monstru la "Puterea Dragostei"! Andreea Mantea s-a ridicat şi a plecat: "Este groaznic ce se întâmplă aici!"icon photo

"De ce ai dat în dulap? În cine ai fi vrut să dai?", l-a întrebat Andreea Mantea pe Bogdan. "Nu aş fi vrut să dau în nimeni. Tocmai de asta am şi dat în dulap", a răspuns Bogdan.

Băieţii sunt de părere că Adrian îl provoacă voit pe Bogdan, ştiind că acesta este mai coleric. 

Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele şi de faţă cu prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Andreea Mantea.

S-au făcut reciproc nesimţiţi. "Dacă eşti bărbat adevărat te iei de mine, îmi dai mie replică, nu mamei, nu părinţilor, nu familiei", i-a spus Adrian lui Bogdan.

"Dacă era altul, te bătea de te c**ai pe tine", i-a strigat Bogdan lui Adrian, moment în care Andreea Mantea nu a mai rezistat şi s-a ridicat de pe scaunul ei.  

"Suficient! Eu mă retrag! Mi se pare groaznic! Mai aveam un material, nu vi-l mai arăt. Este groaznic ce se întâmplă aici! Este o emisiune despre dragoste", le-a transmis Andreea Mantea concurenţilor după ce scandalul a escaladat din nou.

 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune