Scandal monstru la Puterea dragostei! Nelson Mondialu' le-a pus la punct pe Bia și pe Andreea: „Disperatelor...”

Ce le-a spus Nelson Mondialu' fetelor care se țin după Livian.

Autor: M.V.

In articol:

Nelson Mondialu' s-a luat de fetele de la Puterea dragostei
Nelson Mondialu' s-a luat de fetele de la Puterea dragostei

Nelson Mondialu' a intervenit la Puterea dragostei, după ce a urmărit ce s-a întâmplat în ultima săptămână în casa dragostei.

Tatăl lui Livian le-a certat pe fetele care au pretins că îl plac pe fiul său. Andreea, Ligi și Bia au pretins că îl plac pe Livian, iar acest lucru l-a scos din sărite pe iubitul Biancăi, care a reacționat.

Citeste si: Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un serial online

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei și Livian, împreună în Camera Roșie: „M-ai umilit cel mai rău...”

Citeste si: Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele

Nelson Mondialu' le-a pus la punct pe Bia și pe Andreea

Ieri, în urma discuției dintre Livian și Bia, concurenta de la Puterea dragostei a avut o criză de nervi și a spart o toaletă din casa dragostei.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Astăzi, Nelson Mondialu' le-a avertizat pe fete să stea departe de Livian, pentru că el este cu Bianca și nu are nevoie de astfel de scandaluri.

„De ce nu le faceți o căutare fetelor, să le întrebați ce au făcut de la 14 ani, prin ce țări au fost? Pe Bia ați căutat-o că este c...ă?

Lăsați-l pe copilul meu și luați-l pe Fizz. Disperatelor, dacă v-au refuzat Jador și Bogdan, v-ați aruncat pe fiul meu”, a spus Nelson Mondialu', iar Bia a părăsit platoul în lacrimi.

 

Bia de la Puterea dragostei și Livian, împreună în Camera Roșie: „M-ai umilit cel mai rău...”

Bia și Livian au îngropat securea războiului.

Livian și Bia de la  Puterea dragostei  au mers în Camera Roșie pentru a lămuri ceea ce s-a întâmplat ieri, când Bia a distrus toaleta într-un acces de furie.

Iubitul Biancăi i-a reproșat Biei că a făcut acele gesturi pentru că el nu a reacționat în niciun fel până acum și i-a mărturisit că tot ce a spus la adresa Biei a fost pentru că s-a umplut paharul.

„Jur că nu am nimic cu tine, nimic personal. Te-ai luat de iubita mea. Mi s-au adunat. A intervenit Andreea, apoi Ligi, iar tu ai picat a treia când jur, că nu am avut chef. Am fost nesimțit. Ați încercat să vă bateți joc”, a spus Livian supărat.

„Hai să îți spun, eu am crezut că ea te pune să faci așa, să reacționeazi așa. Știu că și eu am greșit. M-ai umilit Livian. Nu te-am subestimat, dar eu am crezut că tu profiți de situația asta”,  a spus concurenta.

Bia de la Puterea dragostei și-a dat seama de lucrurile pe care le-a spus și le-a făcut și i-a spus lui Livian că nu vrea răul nimănui, nici lui, nici Biancăi. 

„Eu spuneam pentru că mă provocai, nu o spuneam din răutate, nu îți spuneam din  tot sufletul ”, i-a mărturisit Bia lui Livian și și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un...

Bia de la Puterea dragostei și Livian, împreună în Camera Roșie: „M-ai umilit cel mai rău...”

Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies