SCANDAL! Nicoleta Luciu si-a mutat tripletii de la gradinita de lux! Afla de ce s-a certat bruneta cu sefii institutiei!

Cateva luni! Atat au fost tripletii Nicoletei Luciu la gradinita de lux din sectorul 4 al Capitalei! Bruneta a incheiat colaborarea cu respective gradinita, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand si-a luat “odraslele” si le-a mutat la alta, in centrul Capitalei!

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descrierefara descriereReporterii WOWbiz.ro au aflat ca Nicoleta Luciu ar fi avut o discutie aprinsa cu patronii gradinitei din sectorul 4 la care isi inscrisese tripletii, in toamna, motiv care a determinat-o sa-i mute in alta parte.  De la ce a pornit totul? Nu o sa va vina sa credeti! Initial, cand si-a inscris copiii la gradinita, Luciu a facut un barter cu patronii de acolo. Ca sa nu plateasca in jur de 1800 de lei pentru fiecare copil, bruneta a acceptat sa le faca publicitate. Astfel ca, cele doua parti s-au inteles in felul urmator: iti inscrii copiii la noi, nu platesti suma de 5400 lei, si ne faci reclama. Ei bine, in aceste luni colaborarea lor parea sa mearga excelent.

fara descriereSe pare, insa, ca sefii de la gradinita au chemat-o pe Nicoleta la o discutie in care i-au spus ca nu sunt multumiti de reclama pe care bruneta le-a facut-o pana acum si sunt hotarati sa incheie colaborarea cu ea.

In aceasta perioada, Luciu a postat multe informatii despre gradinita pe pagina ei de Facebook, a realizat si cateva filmari cu copiii la gradinita, insa se pare ca nu a fost de ajuns. Fara nicio suparare, Luciu si-a luat tripletii si i-a mutat la alta gradinita din buricul Capitalei. Astfel ca, Kim, Kevin si Karoly sunt inscrisi de la 1 decembrie, in alta parte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate