Scandal pe moștenirea lui Vasile Turcu! Familia a ajuns la cuțite cu ”amanta” afaceristului sinucigaș

Vasile Turcu a murit în 2017, după ce a încercat să se sinucidă prin spânzurare, sfârșind 8 zile mai târziu pe patul de spital.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Omul de afaceri Vasile Turcu a murit în 2017, după ce a încercat să se sinucidă prin spânzurare, sfârșind 8 zile mai târziu pe patul de spital. Potrivit playtech.ro, în prezent este un mare scandal între familia dinamovistului și ultima ”amantă” a lui Turcu, Gabriela pe numele ei. 

Citeste si: Video! Petrecere de pomină la Cristi Borcea cu berbecuț la proțap, lângă piscină

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: VIDEO| Condamnat în România, liber în Italia. Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, duce o viață de lux

”Revenind la averea latifundiarului, Gabriela a reușit să rămână cu câteva milioane de euro printre-o schemă extrem de simplă. Prin 2015, Vasile Turcu a început să se teamp că organele legii i-ar putea pune sechestru pe avere, așa că a trecut mai multe bunuri pe numele amantei. Într-un moment în care rămăsese fără lichidități, afaceristul i-ar fi cerut frumoasei brunete să vândă două proprietăți, însă aceasta a refuzat. Mai mult, ea l-ar fi părăsit pe Turcu, pe motiv că “nu mai are aceleași sentimente”.  La numai o zi după o discuție puternică avută cu Gabriela, acesta și-a pus capăt zilelor. În acel moment, cel mai probabil, tânăra răsufla ușurată, însă, pentru ea coșmarul de abia avea să înceapă.  Conform surselor impact.ro. Gabriela nu mai locuiește în aceste momente în țară și ar fi plecat chiar din cauza familiei Turcu: “Marius și Adrian nu au lăsat lucrurile așa, au terorizat-o, i-au spus să înapoieze ceea ce a furat de la tatăl lor. Au căutat-o mult timp pentru a sta de vorbă față în față. La un momentan dat, fata a dispărut din peisaj și nimeni nu mai știe de ea. Nici nu știm exact ce și dacă familia Turcu a mai reușit să recupereze ceva”, ne-au mărturisit surse de încredere” a notat playtech.ro despre scandalul existent în jurul moștenirii lui Vasile Turcu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate