Scandal total în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor”, criză de nervi cum nu s-a mai văzut

Leo de la Strehaia a cedat psihic, de curând, din cauza primei sale soții, Anca, pe care o dăduse de ceva vreme afară din casă, dar care nu și-a strâns toate lucrurile de pe acolo.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia a turbat de furie

Din acest motiv, vizibil afectat, Leo de la Strehaia a făcut un scandal uriaș în casa în care locuiește alături de mama sa, Patroana, și de sora lui, Olga, ajungând să urle, fără să se mai poată controla, la cele două femei și să strână lucrurile fostei sale soții, Anca, într-o grămadă uriașă în mijlocul livingului, decis să le arunce pe toate în stradă.


In articol:

”NU mai fac nicio judecată țigănească, uite, astea sunt hainele ei și să și le ia”, a spus Leo de la Strehaia, provocând un adevărat tsunami în casă, Patroana fiind la un pas de leșin, iar Olga isterizându-se complet din cauza gesturilor făcute de ”Prințul Țiganilor”. Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia a filmat hainele primei sale soții, lucru care a făcut-o pe sora lui să nu mai reziste psihic nici ea, mai ales că a început să povestească că Anca nu i-ar fi fost fidelă. ”Uite, astea sunt cămășile ei de noapte cu care se îmbrăca atunci când veneau țiganii și intrau pe geam la ea”, explică Leo de la Strehaia, Anca fiind apărată, culmea, de cumnată și de soacră: ”Se îmbrăca să o vezi tu”.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Olga s-au batut pe hainele celebrei Anca de la Strehaia

Dar, Leo de la Strehaia, neînduplecat, le-a spus, sec, femeilor cu care se certa ca la ușa cortului: ”Să nu mai vorbești peste mine. Stai că mi-e rău.. Și tu (vorbește cu Patroana, n. red.) o compari pe Dana cu ea? Dana arată a zână pe lângă ea”. ”Vede țiganii, fir-ar al #$%lui cu hainele ei. Ne facem de râs, ne faci de râs. Ai înnebunit la cap?”, s-a isterizat și Olga de la Strehaia, calmată cu greu de Patroana, după ce a început să umble prin hainele Ancăi și să le trântească pe unde apuca.

”Nu am odihnă în casa asta, nu e înțelegere, nu e nimic în casa asta”, a concluzionat, vizibil afectată, Patroana. ”Mamă, mi-e rușine de tine să vorbesc. Eu nu mai eram cu ea, dar credeam că e țigancă. Știi ce înseamnă să fie țigancă? Să nu bagi bărbații pe geam la tine în casă”, a spus Leo de la Strehaia, iar Patroana, mama lui, i-a provocat un adevărat șoc când a dezvăluit identitatea celui cu care ar fi avut Anca de la Strehaia o aventură extraconjugală: ”Ăla e nepotul meu! Ea era... singură... Lasă-ne, mamă, în pace, nu mai dărâma casa”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Leo de la Strehaia
In casa lui Leo de la Strehaia a fost circ total

 

Leo de la Strehaia, ruptură totală de Anca

Leo de la Strehaia o acuza, de curând, pe Anca, prima lui nevastă, că ar fi fost o gospodină lamentabilă. ”Uite ce praf e aici. Anca nu era în stare de nimic, nu era în stare Anca să facă și ea curat. Mulțumim lui Dumnezeu că a plecat Anca din casă după ce am făcut judecata țigănească, și-a luat bagajul, și-a luat tot și a plecat la maică-sa. Îmi pare rău de ea că a plecat la taică-su, dar îmi pare bine pentru mine, că mi-a dat casa înapoi”, a mai punctat Leo de la Strehaia, deranjat că Anca i-ar fi fost, printre altele, și infidelă.

 

Galerie foto 
Citește și:

Dana Criminala are amant! Avem toate detaliile

Leo de la Strehaia, ruptură totală de fosta nevastă, Anca! I-a luat înapoi casa: ”Să se ducă la mă-sa!”

Cele mai delicioase gogoși. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Leo de la Strehaia și Patroana s-au făcut de râs! Au văzut struțul și au vrut să îl mănânce, la Zoo

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies